Ingezonden persbericht


Persbericht

Kensington introduceert de ultieme portable MP3 speaker

~ Overal genieten van je MP3 collectie met de FX 300 Speaker to go ~

Houten, 16 oktober 2006 - Kensington, fabrikant van innovatieve computer accessoires, introduceert de FX300 Speaker to Go. Deze draagbare luidspreker met uitstekende geluidskwaliteit kan worden gebruikt met iedere MP3-speler. De luidspreker is bedoeld voor mensen die buiten de muren van hun huis of kantoor met vrienden naar muziek willen luisteren.

Het nieuwe apparaat is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. Plaats een MP3-speler in de FX300, druk op play en er komt muziek uit de luidspreker. De aan-/uitknop bevindt zich evenals de volumeregeling aan de buitenkant van het apparaat.

De luidspreker is zeer duurzaam en heeft onder andere een beschermende kast die de MP3-speler beschermt tegen slijtage door dagelijks gebruik. Verder biedt de FX300 ruimte om een koptelefoon, sleutels en geld in te bewaren terwijl hij in gebruik is. De luidspreker werkt op twee AAA batterijen en heeft daarmee een speelduur van ongeveer tien uur.

"Mensen zijn eraan gewend geraakt de iPod of MP3-speler binnenshuis te gebruiken om muziek af te spelen. Sommigen hebben zelfs geen muziek meer in een andere vorm", aldus Robert de Vries, Sales en Marketing manager Benelux bij Kensington. "Met de FX300 Speaker to Go kunnen mensen overal van muziek genieten. De luidspreker is ideaal voor op het strand, in het park of bij het zwembad, kortom overal waar je met vrienden naar muziek wilt luisteren."

De FX300 Speaker to Go heeft een adviesprijs van ¤ 29,95 en is vanaf heden verkrijgbaar bij de betere computerretailer.

(264 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington

Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, variërend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com