Politie Zeeland


---


W-2703-2006. Autoruit vernield
Zondag tussen 12.00 uur en 18.15 uur is er in de Bloemenman in Vlissingen een autoruit vernield.
Het schadebedrag is nog niet bekend.

O-2704-2006. Kind gewond bij aanrijding
Zondag rond 17.30 uur is op de van Hoogendorplaan in Goes een kind gewond geraakt bij een aanrijding.
Een 6-jarig jongetje uit Goes kwam met zijn fiets tussen twee geparkeerde auto's tevoorschijn en werd aangereden door een passerende personenauto die bestuurd werd door een 33-jarige man eveneens afkomstig uit Goes. De 6-jarige is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Zowel de auto als de fiets raakten beschadigd.

Z-2705-2006. Aanhouding man
De politie Zeeland heeft maandag om 01.32 uur een man aangehouden in de Tholenstraat in Terneuzen.
De 25-jarige bestuurder van een personenauto uit 's Gravenhage werd door de politie achtervolgd teneinde een controle uit te voeren. Hij parkeerde vervolgens zijn auto in de Donze Visserstraat, stapte uit zijn auto en rende hard weg. Bij aanhouding bleek dat de man een rijontzegging heeft en zich niet kon legitimeren.
Tevens was de man in het bezit van hash waar hij afstand van deed.

W-2706-2006. Met snorfiets op autoweg
Maandag rond 03.30 uur signaleerde politie Zeeland een snorfiets op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg.
De 21-jarige snorfietser uit Middelburg reed met lage snelheid en zonder verlichting midden op de weg die niet bestemd voor snorfietsers. Hij werd gewaarschuwd door andere weggebruikers waarop de man terugzwaaide.
De man had bijna 2x de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. De man is aangehouden en met een proces verbaal op zak heengezonden.

Z-2707-2006. Vuistslag na inrollen bal
Zondag rond 16.15 uur op het Marijkeplein te Kloosterzande heeft een man een vuistslag gekregen na het inrollen van een bal.
Een 21-jarige man uit de gemeente Hulst rolde een voetbal terug naar het veld toen er een man op hem af rende en tegen hem aan liep. De 21-jarige zei hier iets van en kreeg een vuistslag op zijn mond. De 21-jarige man hield een dikke bovenlip en een bloeduitstorting over aan het incident.

---- --