Fortis Vastgoed kiest voor Actys Retail bv


UTRECHT, 20061016 -- Fortis Vastgoed kiest voor het nieuwe winkelcentrum Entre Deux in Maastricht voor vastgoedmanager Actys Retail bv uit Utrecht. Actys Retail bv zal voor Fortis Vastgoed het promotionele en technische management gaan behartigen.

Harry Lokin, Business Unit Manager: `we zijn zeer verheugd met deze nieuwe opdracht van Fortis Vastgoed. Dat Fortis aan Actys Retail bv het management geeft is een gebaar van vertrouwen dat wij uiteraard zeer waarderen. We hopen dat deze opdracht het begin is van een verdere samenwerking op het gebied van retail vastgoedmanagement tussen Fortis Vastgoed en Actys Retail bv. Entre Deux is een uniek architectonisch vormgegeven winkelgebied op een mooie locatie in Maastricht met zeer veel potentie, het is prachtig om daar als vastgoedmanager aan de slag te gaan'.

Winkelgebied Entre Deux
Het winkelgebied Entre Deux heeft op 28 september jl. de eerste winkel, H&M youngstore, geopend. In oktober en november zullen de overige winkels hun deuren voor het publiek openen. Entre Deux biedt naast winkels ook ruimte aan 19 appartementen, horeca en een parkeergarage. Het nieuwe winkelgebied is gelegen in de binnenstad van Maastricht, tussen De Markt en Het Vrijthof.

Over Actys bv
Actys bv is met ruim 300 medewerkers de grootste landelijk werkende vastgoedmanagementorganisatie in Nederland. In totaal heeft Actys bv 30.000 woningen, 2,7 miljoen m2 kantoren en bedrijfsruimten en 550.000 m2 winkelcentrum in beheer. Hiervoor draagt ze actief zorg voor het commercieel, promotioneel, facilitair, administratief en technisch management. Actys bv bestaat uit de Business Units: Retail, Bedrijfsmatig Onroerend Goed, Wonen en Vereniging van Eigenaren.





Ingezonden persbericht