Succes Parttimebank: bemiddelingsactiviteiten nu voor geheel Nederland


Vraag en aanbod hoogwaardig deeltijdwerk ontmoeten elkaar op digitaal platform van Parttimebank.nl

UTRECHT, 20061016 -- De Parttimebank, de eerste intermediair in Nederland die zich uitsluitend richt op deeltijdwerk voor hogeropgeleiden (HBO-/WO-niveau), mag zich sinds haar oprichting op 1 mei jl. verheugen in een grote belangstelling. Vanaf oktober jl heeft de Parttimebank daarom haar activiteiten geconcentreerd op het internet. Met de lancering van een CVbank en een Vacaturebank brengt de Parttimebank vraag en aanbod bij elkaar. Op die manier kunnen er meer werknemers en werkgevers bemiddeld worden en kan er ook landelijk geopereerd worden.

Vraag en aanbod ontmoet elkaar op digitaal platform
Parttimebank.nl streeft ernaar hèt digitale platform te zijn voor hogeropgeleiden die een gezonde balans tussen werk en privé-leven nastreven, en voor werkgevers in hun zoektocht naar hooggekwalificeerd personeel op een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Voor zowel werkgevers als werkzoekenden betekent het inschakelen van de Parttimebank dat zij slagvaardig te werk kunnen gaan, tegen respectievelijk lage of geen kosten. De site biedt tevens informatie over werken in deeltijd met behulp van nieuwsberichten en tips.

Parttimebank biedt ruimte voor flexibiliteit
Werkgevers kunnen op de Vacaturebank al hun vacatures plaatsen die een mate van flexibiliteit bevatten. Dat kunnen banen zijn die in minder uren worden vervuld dan een volledige werkweek. Het kunnen ook (grote) deeltijd- of zelfs fulltimebanen zijn die bijvoorbeeld met 4 x 9 uur zijn in te vullen of met de mogelijkheid tot thuiswerk of met flexibele werktijden. Werkzoekenden solliciteren zelf, zonder tussenkomst van de Parttimebank, op de vacature. In de CVbank kunnen werkgevers gratis bladeren door de gescreende CV's van hoogopgeleide werkzoekende professionals.

Werknemers kunnen gratis hun anonieme CV achterlaten op de CVbank en gevonden worden door werkgevers en intermediairs die op een efficiënte en voordelige manier aan hooggekwalificeerd personeel willen komen. In de Vacaturebank kan gezocht worden naar parttimebanen `op niveau'.

Meer informatie?
Meer informatie over de Parttimebank kunt u vinden op de website van de Parttimebank, www.parttimebank.nl.





Ingezonden persbericht