Ingezonden persbericht


Billy Bird

Wat?
Circus Bavaria

Wanneer?
Herfstvakantie regio Zuid
Maandag 16 okt. t/m
zondag 22 okt.

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
Volkel (NB)

Voor meer informatie:
WWW.BILLYBIRD.NL

PERSBERICHT

Volop speel- én circusplezier in de Herfstvakantie bij Hemelrijk!

Geachte redactie,

De Herfstvakantie is in aantocht! Dat betekent dat ook het vrolijke Circus Bavaria binnenkort weer vanuit België naar het Brabantse Volkel zal trekken om daar voor de zevende keer zijn tenten op te slaan. Dat wordt dubbel genieten, want Hemelrijk trakteert haar bezoekers maar liefst zeven dagen lang, van maandag 16 oktober t/m zondag 22 oktober, op dit vrolijkste kindercircus van de Benelux!

Het Belgische Circus Bavaria, onder leiding van Bart de Vrind, brengt niet alleen het traditionele circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook aandoenlijke dierenacts met slimme kamelen, eigenwijze paarden en andere vreemde vogels. De vrolijke show steelt telkens weer ieders hart, jong of oud. Bij binnenkomst in het park ontvangen bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show. Er worden vier voorstellingen per dag gegeven (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur), een voorstelling duurt ongeveer een uur.

Alsof je het nog niet druk genoeg hebt tijdens je dag bij Hemelrijk worden er op maandag t/m vrijdag ook nog eens iedere middag spannende voorstellingen gespeeld in het knusse Poppentheater. Kortom, spelen, circus én poppentheater... dat belooft op z'n minst een indrukwekkende dag!

RESERVEREN
Toegang tot het circus (en het Poppentheater) is bij de entreeprijs van het park inbegrepen, maar wees er op tijd bij want vol = vol. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren is het tevens mogelijk om kaartjes voor het circus tot daags voor de voorstelling tegen een kleine vergoeding (¤ 2,50 per stuk) op te halen bij de Receptie van Hemelrijk. Dit heeft als belangrijk voordeel dat u zelf de door u gewenste dag en het tijdstip van de voorstelling kunt kiezen en verzekerd bent van een plaats. Wanneer u niet reserveert betaalt u alleen de toegangsprijs voor het park en niets extra voor het circus, maar zorg dan dat u op tijd in het park bent.

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich flink uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de overweldigende klimberg Hemelaya, bungee-trampolines, de bootjesglijbaan Splash! en het unieke touwenparcours 'Outback Survival'. Het buitengebied is in de Herfstvakantie regio Zuid dagelijks geopend. Hemelrijk is 365 dagen per jaar open van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs in oktober (Trekvogeltarief) bedraagt ¤ 7,50 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u de infolijn: (0413) 272987 of www.billybird.nl raadplegen.