Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


18 t/m 22 oktober Amsterdamse Nieuwbouwshow

Van woensdagmiddag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober 2006 vindt voor de tweede keer de manifestatie 'De Amsterdamse Nieuwbouwshow' plaats in de Zuiderkerk. Deze is bedoeld voor iedereen die zich wil laten verrassen door de woonmogelijkheden op het gebied van nieuwbouw in Groot-Amsterdam.

Samen met meer dan 20 bouwende partijen presenteert de gemeente Amsterdam weer het complete actuele aanbod van nieuwbouwwoningen in Amsterdam (vrije sector, koop én huur). Bovendien krijgt u en beeld van de ontwikkeling van de grote nieuwbouwgebieden en informatie over alle voorzieningen aldaar.

Wegens succes geprolongeerd. Krap 20.000 bezoekers kwamen in 2005 in de herfstvakantie naar de Zuiderkerk om zich te ori ë nteren. Dit jaar kan dat weer: 5 dagen lang staan bouwers, makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties klaar om alle mogelijke informatie te geven over hun nieuwbouwprojecten in Groot-Amsterdam, en vragen te beantwoorden.

Ook is er weer een Grand Café waar je de sfeer van de in ontwikkeling zijnde nieuwbouwgebieden kunt proeven, waar je concrete nieuwbouwprojecten vindt en persoonlijk wordt geïnformeerd over alle voorzieningen. Voor de kleintjes is er ` Kids Fun' - oppas met entertainment, en voor volwassenen zijn er presentaties en workshops over allerlei aspecten van wonen, kopen en huren in Amsterdamse nieuwbouw. Op de koop toe vallen er ook nog allerlei leuke prijzen te winnen.

De Amsterdamse Nieuwbouwshow start op woensdag 18 oktober om 15.30 uur. Dan wordt de opening verricht door hakim. Neem dus je kind(eren), neefje, nichtje, kleinkind mee want na het optreden mag je met Hakim op de foto!

Donderdag en vrijdag zijn de openingstijden van 11.00 - 21.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 - 18.00 uur. De toegang is gratis.

De Zuiderkerk ligt in het centrum van Amsterdam tussen Nieuwmarkt en Waterlooplein, en is zeer goed bereikbaar met metro en tram, met de auto (drie grote P's binnen 1 km afstand) en natuurlijk met de fiets of te voet.

Vorig jaar werd De Eerste Amsterdamse Nieuwbouwshow, zo bleek uit onderzoek, door veel bezoekers erg positief gewaardeerd. Ook toen was het doel Amsterdam als nieuwbouwstad op de kaart te zetten door woningzoekenden te wijzen op de mogelijkheden van wonen in nieuwbouw en de aandacht te vestigen op de positieve ontwikkelingen in de grote nieuwbouwgebieden van Amsterdam.

www.nieuwbouwshow.nl