Ingezonden persbericht


Veel te zien en te beleven op Kampeer & Caravan Jaarbeurs


- combikaart met Bike Motion vanaf vrijdagmiddag

Persbericht

Utrecht, 16 oktober 2006

Nagenoeg de complete Nederlandse kampeer- en caravanindustrie presenteert zich van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 oktober in zes goed gevulde hallen van de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement is volledig uitverkocht. Vanaf vrijdagmiddag 20 oktober (14.00 uur) tot en met zondag 22 oktober kunnen bezoekers profiteren van een combikaart die toegang geeft tot zowel de Kampeer & Caravan Jaarbeurs als de beurs Bike Motion, met het laatste nieuws op het gebied van fietsen. Deze speciale entreekaart is verkrijgbaar aan de kassa voor slechts ¤ 20. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs exposeren maar liefst 164 bedrijven een prachtig aanbod caravans, kampeerauto's, vouwwagens, (voor)tenten en moderne accessoires, waaronder vijftig primeurs. Veel leuke activiteiten, o.a. met Sander Janson en Marit van Bohemen, bekend van het tv-programma Campinglife. Zij presenteren vier keer per dag de Campinglife quiz. Bezoekers kunnen met caravans rijden op het ANWB-parcours, handige caravan movers proberen, meedoen aan workshops Nordic Walking, een balletje slaan op de golfsimulator of op het fietsparcours de Sparta ION fiets met trapondersteuning testen.

Trekauto's
De ANWB Kampeer & Caravan Kampioen presenteert op het KCK-terras enkele 'Trekauto's van het Jaar' en kinderen kunnen hun hart ophalen in het paviljoen van Recreatie Centrum Nederland. Dé primeur van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de Airstream, de Amerikaanse droomcaravan die op het vaste land van Europa wordt geïntroduceerd. Maar er zijn dit jaar veel meer nieuwe ontwikkelingen in caravans, kampeerauto's, (voor)tenten, vouwwagens en accessoires.

De openingstijden van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn van woensdag 18 oktober tot en met dinsdag 24 oktober van 10.00 tot 18.00 uur, op de laatste beursdag tot 17.00 uur. Zie www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Noot voor de redactie (