Ingezonden persbericht


MySolutionStore biedt kleine ondernemingen kant-en-klare bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie

Oplossingen vanaf vijf werkplekken met een vaste en lage prijs per werkplek per maand

Schiphol-Rijk, 18 oktober 2006 - Kleine ondernemingen kunnen nu een complete, op Microsoft-technologie gebaseerde ICT-oplossing aanschaffen en laten onderhouden, door één leverancier en met één aanspreekpunt. MySolutionStore biedt kleine bedrijven een op hun specifieke branche gerichte oplossing, compleet met e-mail, CRM, Microsoft Office en Microsoft Dynamics NAV, klantspecifiek ingericht en klaar voor gebruik. Dankzij een vaste en lage prijs per werkplek per maand, zijn de kosten volledig voorspelbaar en komen ondernemers niet voor onaangename verrassingen te staan.

Veel grotere organisaties geven de voorkeur aan één leverancier en één aanspreekpunt voor al hun IT-behoeften. Tot nu toe zijn er echter nauwelijks leveranciers die dergelijke complete oplossingen aanbieden voor kleine ondernemingen. Deze groep was tot nu toe aangewezen op losse producten van verschillende leveranciers, waarbij de kosten moeilijk te overzien zijn. Bij vragen of problemen moeten ondernemers er vaak zelf voor zorgen dat hun leveranciers gezamenlijk met een oplossing komen.

MySolutionStore biedt nu kleine ondernemingen vanaf vijf medewerkers kant-en-klare, complete oplossingen voor de werkplekautomatisering. De oplossing is geoptimaliseerd voor specifieke branches en wordt binnen een vastgestelde termijn geïmplementeerd en klantspecifiek ingericht. Dankzij verschillende regionale vestigingen zijn klanten altijd verzekerd van snelle hulp bij vragen. Hiermee krijgen kleine ondernemingen voor het eerst de beschikking over aantrekkelijk geprijsde, complete bedrijfoplossingen met één lokaal aanspreekpunt, maar gesteund door een overkoepelende organisatie.

De MySolutionStore-oplossingen voorzien in alle zakelijke behoeften van kleine ondernemingen, van klantbeheer en facturatie, tot e-mail en rapportages. Dankzij de volledig geïntegreerde en vertrouwde Microsoft-omgeving kunnen medewerkers snel aan de slag met de tools die zij al kennen: Word, Outlook, PowerPoint en Excel. Daarmee hebben zij toegang tot onder andere de financiële administratie, klant- en bestelgegevens, e-mail, voorraadinformatie en nog veel meer.

Een overzicht van de belangrijkste voordelen:

* Vaste kosten per maand, vanaf ¤ 49,95 per wr werkplek;
* Bij vragen altijd deskundige hulp door een lokale partner;
* Automatische updates van software, ddus klanten beschikken altijd over de meest recente versies;
* Optimale integratie dankzij het complete Microsofft-platform;
* Afgestemd op de specifieke behoeften vaan de branche en klantspecifiek ingericht;
* Schaalt prrobleemloos mee als het bedrijf groeit.

Naast de standaardomgevingen biedt MySolutionStore nog de volgende optionele uitbreidingen aan:
* Magazijnbeheer;

* Projectecten;

* Productie;

* Retourenbeheer;

* Multi-compacompany;

* Service;

* Vaste Activa;

* Track & Trace;
ace;

* Workflow & Alerts;

* Uitgebreid CRM;

'Dit is is geweldig nieuws voor alle kleine ondernemers in Nederland. Eindelijk is er een leverancier die complete, geïntegreerde oplossingen aanbiedt voor deze doelgroep, tegen een aantrekkelijke prijs per maand', zegt Pieter Burghouts, Business Development Manager Small & Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft Nederland. 'Door deze standaard Microsoft-oplossing kunnen ondernemers profiteren van tal van voordelen op het gebied van gebruiksgemak, bedrijfszekerheid en integratie. Ze kunnen gewoon meer doen in minder tijd. En dat is iets waar iedere ondernemer, groot of klein, altijd naar streeft.'

'MySolutionStore richt zich op het ontzorgen van de werkplek.', zegt Cees Poortman, Directeur van MySolutionStoreNederland. 'Wij bieden MKB bedrijven een complete, bedrijfsbrede automatiserings-oplossing, tegen een vaste lage prijs per maand. Doordat ook de implementatie, de updates en de ondersteuning in het maandbedrag zijn opgenomen resten er geen onzekerheden en kan de klant zich volledig richten op haar bedrijfsvoering.'

Meer informatie over het aanbod van MySolutionStore is te vinden op http://www.mysolutionstore.nl.

MySolutionStore
MySolutionStore voorziet in complete, bedrijfsbrede automatiseringsoplossingen voornamelijk gebaseerd op de toonaangevende software van Microsoft waaronder Microsoft Small Business Server, Microsoft Dynamics NAV en Microsoft office. MySolutionStore richt zich op het ontzorgen van de werkplek zodat de ondernemers zich volledig kunnen richten op de bedrijfsvoering.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken.Ingezonden persbericht