Politie Gelderland-Midden

Meisje (15) opgepakt na mishandeling in sportcomplex
Publicatiedatum: 18-10-2006 14:57:30

Arnhem - Een vijftienjarig meisje uit Arnhem is dinsdagavond door de politie opgepakt wegens mishandeling van een veertienjarige plaatsgenote. De mishandeling zou hebben plaatsgevonden in een sportcomplex in Arnhem-Zuid. Volgens het slachtoffer, dat overigens niet zichtbaar gewond was geraakt, zou de vijftienjarige haar en haar vriendinnen eerder hebben lastig gevallen door te spugen en te duwen. Toen het slachtoffer op een gegeven moment een opmerking daarover had gemaakt zou de vijftienjarige haar aan de haren hebben getrokken en geschopt en geslagen. Een onbekend gebleven omstander haalde de twee uit elkaar waarna de politie werd gewaarschuwd. Die wist de vijftienjarige Arnhemse op aanwijzen van getuigen in het complex aan te houden. Het meisje is in verzekering gesteld. Door het slachtoffer, dat zich wel onder doktersbehandeling moest stellen, is aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Meisje (8) valt uit raam bij verstoppertje spelen
Publicatiedatum: 18-10-2006 14:56:41

Arnhem - Een achtjarig meisje uit Arnhem is dinsdagochtend gewond geraakt na een val van één hoog uit het raam van haar woning in de wijk Malburgen. Het meisje had een hoofdwond opgelopen en moest naar het ziekenhuis. Het slachtoffer had verklaard dat ze tijdens het spelen van verstoppertje in huis zich had willen verbergen achter het gordijn. Het raam stond echter open en het meisje was kennelijk uit balans geraakt, waarna ze en val maakte van ongeveer vijf meter hoogte.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Honden in beslag na geluidsoverlast

Publicatiedatum: 18-10-2006 14:55:45

Doesburg - De politie van Doesburg heeft dinsdagavond in een woning twee honden in beslag genomen na aanhoudende klachten over geluidsoverlast. De dieren zijn in afwachting van een beslissing van de Officier van Justitie elders ondergebracht. Bij de politie waren rond zes uur klachten binnengekomen over hondengeblaf vanuit de Doesburgse woning. Tegen de bewoonster, een 21-jarige vrouw, was al twee keer proces-verbaal opgemaakt in verband met geluidsoverlast. Bovendien was de politie het afgelopen jaar al diverse malen aan de deur geweest om de vrouw de wacht aan te zeggen. Los van de inbeslagname van de honden kan de vrouw wederom een proces-verbaal verwachten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Doesburger aangehouden na vernielingen

Publicatiedatum: 18-10-2006 14:54:42

Doesburg/Velp - Een 21-jarige man uit Doesburg is dinsdagavond door de politie in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van enkele vernielingen. Zo zou de man eerder op de avond bij een tankstation in Velp een ruit hebben vernield. Later zou hij thuis vernielingen hebben aangericht aan de auto van zijn moeder. Ook zou hij bedreigingen hebben geuit aan het adres van zijn moeder. Gewaarschuwde agenten gingen naar de man op zoek en troffen hem later op de avond aan op de Contre Escarpe. De man staat bij de politie bekend als een zogenaamde veelpleger en is in verzekering gesteld. Waarom hij de vernielingen zou hebben aangericht is nog niet duidelijk.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

12 tips na uitzending Opsporing Verzocht
doorgebracht in café's in de Arnhemse binnenstad. Als ze de voordeur Politie doet onderzoek naar schennispleger
Scherpenzeel - Gebiedsagent Femke van Lith en haar collega's doen summier signalement bekend. Vermoedelijk is hij blank, zo'n 40 tot 50 met de politie op 0900 - 8844. Of neemt u contact op met de gebiedsagent in Scherpenzeel, Femke van Lith. Wilt u per sé anoniem reageren? Belt u dan met M, Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 - 7000.