Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Emmen, 18-10-2006

Tas met medicijnen gestolen
MEPPEL Woensdagmorgen is in het centrum van Meppel een tas gestolen, met daarin medicijnen die bij verkeerd gebruik dodelijk kunnen zijn, met name voor kinderen. De tas is eigendom van een 39-jarige man uit Kerkrade en hing aan de achterzijde van zijn rolstoel. Behalve de medicijnen zat in de tas onder andere een fotocamera en een laptop. De medicijnen waar het om gaat zijn Tramal tabletten. Meer informatie over de gevaren en bijwerkingen van deze medicijnen zijn te vinden op het internetadres http://www.consumed.nl/ Mensen die informatie hebben over deze zaak kunnen dit dorgeven aan de politie in Meppel op telefoon 0900 8844. (06-190129)

Aangehouden wegens openstaande boetes
Woensdagmorgen heeft de politie een 40-jarige man uit Aalden aangehouden wegens openstaande boetes. Hij moest ruim 500 Euro betalen of anders 9 dagen zitten. Het wordt het laatste. Hetzelfde overkwam een 18-jarige jongeman uit Zandpol. Zijn openstaande boetebedrag stond op ruim 100 Euro.

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 361280.