Ingezonden persbericht

Laren, 13 oktober 2006Frans Bauer speciale gast
in Entertainment Live

Woensdag 18 oktober schuift Frans Bauer aan als speciale gast in Entertainment Live. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Katja Schuurman, die onlangs ook live in het programma te zien was. De immens populaire zanger kwam tijdens die uitzending spontaan de studio binnenlopen en toen werd meteen de afspraak gemaakt dat Frans nog eens langs zou komen. Frans geeft commentaar op het showbizznieuws van die dag en staat uitgebreid stil bij zijn ongekende succes, zijn eigen favorieten en zijn nieuwe album.

Entertainment Live wordt woensdag 18 oktober gepresenteerd door Sjimmy Bruijninckx, Evert Santegoeds en Oren Schrijver.

Entertainment Live, elke werkdag om 18.00 uur het laatste entertainment-nieuws als eerste bij Talpa op 10 én 24 uur per dag op www.entertainmentlive.tv.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.
---