Ingezonden persbericht


Persberichten

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2006 uitgebreid met extra, zevende beursdag

Publicatiedatum: 05-04-2006

Persbericht
Utrecht, 8 april 2006

Wegens het grote succes van de drie voorgaande edities krijgt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs er dit jaar een extra, zevende beursdag bij. Dankzij deze uitbreiding verwachten de beursorganisatoren VNU Exhibitions Europe en de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie K.C.I. een verdere groei in het aantal aanbieders en bezoekers. De voorbereidingen voor deze grootste kampeermanifestatie van de Benelux zijn inmiddels in volle gang. De data zijn van woensdag 18 oktober tot en met dinsdag 24 oktober 2006. Vorig jaar trok de Kampeer & Caravan Jaarbeurs het formidabele aantal van 51.025 bezoekers en de verwachtingen zijn wederom hooggespannen. De echte kampeerbeleving staat centraal tijdens de beurs. Nagenoeg alle segmenten op het gebied van kamperen worden aangeboden.

Grote variëteit
Op de beursvloeren kunnen de bezoekers genieten van een grote variëteit aan producten, diensten en innovaties. De meest uiteenlopende modellen campers, tour- en vouwcaravans staan overzichtelijk opgesteld, evenals (voor)tenten, vouwwagens, bagage- en aanhangwagens, onderdelen, accessoires. Ook is er volop informatie over verzekeringen, belastingen, toerisme en recreatie in binnen- en buitenland. Hoewel tevens kampeertenten en stacaravans op de beurs worden gepresenteerd zal dit aanbod relatief klein zijn.

Waardering stijgt
De waardering voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs stijgt elk jaar. Uit de beursenquête in 2005 bleek dat bezoekers veel hebben gekocht, vooral in het duurdere segment. Uitermate positief is verder dat bijna 65% van de bezoekers aangaf ook de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2006 te bezoeken.

Zie ook: www.kampeercaravanjaarbeurs.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht