Ingezonden persbericht


UITNODIGING VOOR DE MEDIA

Arnhem, 2 oktober 2006

Lancering modecollectie Brennels: kleding van biologisch katoen en brandnetel.

Brennels lanceert haar eerste modecollectie op 18 oktober in haar nieuwe winkel aan het Gele Rijdersplein 28 in Arnhem. De Collectie Brennels is ontworpen door Unicps en gemaakt van biologisch katoen en brandnetel. Kleding die én mooi afkleedt én een heel eigen modisch gezicht heeft.

Brennels is een initiatief van de familie Crébas, die na de verkoop van Marktplaats.nl, haar energie steekt in het vinden van goede alternatieven voor vuil katoen. De grote brandnetel biedt kansen omdat de vezel geschikt is voor de fabricage van prachtige stoffen. De plant gedijt uitstekend op onze breedtegraad en heeft weinig chemicaliën en water nodig.

Mode- en milieubewust, bewust Brennels.

Om de verwachte toeloop op te vangen, is vanaf 10.30 uur tijd en ruimte gereserveerd voor de media (voorafgaand aan de openstelling voor publiek om 14:00). De officiële opening wordt verricht om 11:00 uur
door Jaq Volckmann en Pim Kramer van Unicps en Carla Wobma en Frank Crébas van Brennels.

Indien u erbij wilt zijn, kunt u zich aanmelden via info@brennels.nl Wij verwelkomen u graag op woensdag 18 oktober 2006 om 10:30 in Arnhem.

Met vriendelijke groet,

Nienke Feddes

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nienke Feddes tel: 06 524 50 137 en Annet Schaap tel: 06 218 57 149 of mailen naar info@brennels.nl Winkel Brennels, Gele Rijdersplein 28, 6811AP Arnhem, www.brennels.nl