Ingezonden persbericht


Op 18 oktober staat navigatie, nu en in de toekomst, centraal

Nuenen (NL) / Wommelgem (B) 5 Oktober 2006

Op 18 oktober 2006 komt voor het tweede jaar alle kennis van- en over navigatiesystemen op het unieke Navigatie-event samen te Veldhoven (NL), georganiseerd door Jakajima.

Seminar
Het seminar heeft als thema The Future of Navigation, en start om 9.30 uur. Bekende sprekers uit de navigatiewereld geven hun visie over de (nabije) toekomst van navigatie en toepassingen die ons autorijden zullen beïnvloeden. Thema's als veiligheid, tracking & tracing, kaartontwikkelingen, hard- en software ontwikkelingen en Galileo (het Europese alternatief van GPS) komen aan de orde. Voor het complete programma ga naar www.navigatieevent.com/s_programma.htm.

Rally
In de ochtend van 18 oktober 2006 start de tweede editie van de Benelux Portable Navigation Rally vanuit Veldhoven (NL) met een heuse autorally, waarbij navigatiesystemen gebruikt en getest worden door de rallyteams. Tijdens de rally worden enkele rallyteams door middel van een 'Track & Trace' systeem gevolgd.

De rally zal gedurende de hele dag door de bezoekers van het event gevolgd kunnen worden op beeldschermen. Voor een overzicht van de systemen die mee doen aan de rally ga naar www.navigatieevent.com/r_partners.htm.

Awards- en pijsuitreiking
De awards voor de best geteste navigatiesystemen volgens de rallyteams en de prijs voor de winnaar van de rally worden uitgereikt tijdens het diner. De dag eindigt om 21.00 u.

Doelgroep
Dit seminar richt zich op de directie- en het hoger managementniveau van: Vendors, Distributeurs, Resellers/retailers, Leasemaatschappijen / Fleetowners, Verzekeringsmaatschappijen, Partijen die navigatie toe (willen) passen, Contentproviders, Operators, Systemintegrators, Autoindustrie en de Reiswereld.

Meer informatie over de rally en seminar kunt u vinden op www.navigatieevent.com

Als u dit event wilt bezoeken, neem dan contact op met de organisator.

Over Jakajima
Jakajima is de autoriteit en het platform in de Benelux op het gebied van kennis en informatie voor en over de telecom, ict en consumer electronics handelsketen, waarbij navigatie één van de speerpunten is. Jakajima bestaat uit twee divisies;

. Market Intelligence met vakinformatie op verschillende media (autoConnect in Nederland, ConneXie Nederlandstalig in België en ConneXie Franstalig in België/Luxemburg) en marktonderzoek
. Innovation met Producttesting en businessdevelopmentprojecten.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met:

Ir. Pieter Hermans
Jakajima B.V.
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
Nederland
Tel +31 (0)40 2631131
e-mail p.hermans@jakajima.eu
www.jakajima.eu


---- --