Landstede


Elkaar ontmoeten in handwerkcafé Landstede

Uit onderzoek is gebleken dat mensen steeds meer behoefte hebben om elkaar te ontmoeten. Het Beatrixgebouw in Dalfsen is hiervoor bij uitstek geschikt. Dit komt met name omdat er meerdere disciplines in het gebouw gevestigd zijn.

Dit zijn onder meer Landstede Opleidingen en Cursussen voor Volwassenen en Landstede Welzijn, de Historische Kring, het Vrijwilligerssteunpunt, het Joan Cele instituut voor begeleiding van kinderen, Vluchtelingenwerk, de Beeldhouwgroep, creatieve therapie sessies, creatieve inloopochtenden, de speel-o-theek en spelochtenden voor peuters. Kortom, het Beatrixgebouw is een bruisend centrum voor de inwoners van de gemeente Dalsen. En vanaf nu kunnen we ook het Handwerkcafé aan het rijtje toevoegen.

Het Handwerkcafé is een plek om elkaar te ontmoeten en om creatief bezig te zijn. Je kunt (leren) breien, haken, borduren, kantklossen, knuffels maken, poppenkleertjes maken en nog veel meer.

Iedereen die graag creatief bezig is, kunt hier verschillende technieken leren en mooie voorwerpen maken. Het Handwerkcafe start op woensdagmorgen 18 oktober is van 9.00 tot 11.30 uur. De lessen zijn 1 x per twee weken. De kosten zijn 4,- per keer. Plaats: Beatrixgebouw, Ruitenborghstraat 56, Dalfsen.