Ingezonden persbericht


Persbericht

10 oktober 2006

businessCom breidt productportfolio uit met Ericsson MD Evolution

~ Distributeur biedt nieuwe IP-telefonieoplossing voor midden- en kleinbedrijf ~

businessCom, dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen, heeft vanaf heden de Ericsson MD Evolution, een oplossing voor IP-telefonie voor het midden- en kleinbedrijf, opgenomen in zijn productportfolio. Hiermee breidt businessCom zijn diensten verder uit, zodat zijn klanten toegang hebben tot oplossingen die nog beter voldoen aan de eisen die in de toekomst gesteld worden aan telecommunicatie. businessCom is zowel sales- als servicepartner voor de MD Evolution.

Tussen de 8 en 100 telefoons kunnen via deze krachtige IP PBX aangesloten worden op het bedrijfsnetwerk. De MD Evolution biedt meerdere geïntegreerde diensten zoals voicemail, unified messaging, gatekeeper, gateway, web dialer, telephony application programming interface (TAPI)-dialer, automated attendant en DECT. Het systeem en de daarbij geïntegreerde diensten, waaronder ook Mobile Extension, vergroten de mobiliteit van werknemers binnen en buiten het bedrijf en verlagen de algehele telefoonkosten.

De MD Evolution maakt via bijgeleverde computer telephony integration (CTI)-applicaties koppeling mogelijk met onder andere emailprogramma's en CRM-systemen. Dit betekent bijvoorbeeld dat de aangesloten nummers kunnen worden gebeld vanuit een mail-adresboek. Voor hotels is het erg handig om standaardprocedures als inchecken, uitchecken en 'wake-up calls' via de telefoon bij de receptie te kunnen doen, waarna de gegevens automatisch worden bijgewerkt in het klantensysteem. De MD Evolution heeft de mogelijkheid om de gegevens van 8000 gesprekken op te slaan en kan zelfs de openstaande rekeningen bijhouden.

Het systeem van Ericsson is een zeer geschikte oplossing voor kleine en middelgrote hotels, maar ook voor banken en soortgelijke instellingen. "De MD Evolution is uitermate geschikt voor het grootste gedeelte van onze bestaande klanten, daarmee sluiten het nieuwe aanbod en de doelgroep perfect op elkaar aan," aldus Marco Maas, Sales Director van businessCom. "We zijn erg blij dat we onze klanten steeds passende oplossingen via kabel, telefoonlijn, gsm-netwerk en IP-telefonie kunnen bieden."

Ericsson presenteert op 18 oktober de MD Evolution aan zijn resellers en potentials.

Zie voor meer informatie over businessCom www.businesscom.nl

(314 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over businessCom
businessCom is dedicated distributeur van Ericsson en leverancier van gespecialiseerde telecom-oplossingen voor de gezondheidszorg, callcentra, vakantieparken en hotels. Sinds de oprichting in 2002 wil businessCom zich onderscheiden door visie, kennis, ondersteuning en een innovatief productaanbod. De dienstverlening richting resellers en partners staat daarbij altijd centraal. Ga voor meer informatie naar www.businesscom.nl

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met René van den Nieuwenhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: renevdn@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com