Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

KCK op Kampeer en Caravanjaarbeurs

Den Haag, 16 oktober 2006


Evenals vorige jaren is de Kampeer & Caravan Kampioen weer aanwezig op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs die van woensdag 18 t/m dinsdag 24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. De stand van de KCK is te vinden in hal 10 (stand A054). Een blikvanger op de stand is de Renault Kangoo die met bijpassende tent, die later dit jaar zal worden verloot onder de lezers van de KCK. Ook geven de caravantrekkers uit de 'KCK verkiezing Caravantrekker van het jaar 2006' acte de présence, waaronder de overall-winnaar de Peugeot 307.

De laatste uitgave van het KCK-magazine kan dienen om in de beurssfeer te komen. De KCK biedt speciaal voor deze gelegenheid 64 pagina's extra informatie in de vorm van een Koopgids 2007 met alle modellen caravans, campers en vouwwagens, inclusief informatie over types en verkoopprijzen. Verder aandacht voor de LMC Innnovan, een luchtgeveerde caravan met een uitstekend weggedrag.

Op de stand van de KCK op de Jaarbeurs kan de bezoeker overigens ook terecht voor meer informatie over ANWB Kampeerreizen, rijvaardigheidstrainingen (met of zonder caravan), Eurotopcampings en het ANWB campingreserveringssysteem. Van de KCK-redactie zijn dagelijks twee redacteuren op de stand aanwezig om vragen te bentwoorden.


Noot voor de redactie;