Ingezonden persbericht


PersberichtHet Land van Ooit is deelnemer van de Weten Week 2006 Energieke Ooiter gezocht!

Van 18 tot en met 25 oktober 2006 kun je de fascinerende wereld van wetenschap en techniek verkennen tijdens de 21ste editie van de WetenWeek, hét jaarlijkse landelijke wetenschap- en techniekfestival. Dan openen ongeveer 150 (onderzoeks)instellingen hun deuren voor een kijkje in de keuken van wetenschap en techniek. Ook Het Land van Ooit is dit jaar deelnemer van de WetenWeek. Kinderen komen tijdens deze WetenWeek spelenderwijs in aanraking met allerlei wetenschaps- en techniekgebieden en de invloed die deze uitoefenen op de samenleving.

Wat is er te doen? Gevraagd: Energieke Ooiter!
Prof. Dr. Eensteen van Energiek! is zijn assistent Mr. Check kwijt. Zonder hem is het heel moeilijk om Energie te maken. Een van de andere Ooiters heeft hem voor de grap naar een geheime plaats gestuurd. De taak aan jullie is om via energieke wind-, water-, zon-, en biomassa-opdrachten Prof. Dr. Eensteen te helpen en Mr. Check terug te vinden én uit te zoeken wie hem heeft weggestuurd!!! Win daarmee mooie prijzen! Tijdens de WetenWeek zul je je niet gauw vervelen. In de energiekste week vinden er door het hele Land diverse activiteiten plaats. Kijk voor meer informatie over de WetenWeek op www.wetenweek.nl en voor meer informatie over het programma tijdens de WetenWeek in Het Land van Ooit op www.ooit.nl Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over de Weten Week in Het Land van Ooit, kunt u contact opnemen met Lieke Verhofstad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 ­ 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl