Ingezonden persbericht


Onder embargo: niet te publiceren vóór woensdag 18 oktober 00:00 uur

Esprit Telecom keert terug op de Nederlandse markt door samenvoeging van TTG Netherlands en Zeus Telecom

Amsterdam, 17 oktober 2006 - Vanaf woensdag 18 oktober gaan de telecommunicatiebedrijven TTG Netherlands en Zeus Telecom gezamenlijk verder als één bedrijf onder de naam Esprit Telecom. Esprit Telecom levert telecommunicatiediensten aan het bedrijfsleven, overheden en non-profit instellingen.

Bundeling van krachten

Met Esprit Telecom keert een bekende naam terug in de telecomsector. In 1993 startte TTG Netherlands onder de naam 'Esprit Telecom' als eerste alternatieve operator voor vaste telefonie naast KPN. "Met de opgebouwde know-how en door de samenvoeging van de twee bedrijven kan Esprit Telecom nóg beter de ontwikkelingen en wensen van onze huidige en toekomstige klanten ondersteunen", aldus Piet Grootenboer, algemeen directeur van Esprit Telecom B.V.

Beide bedrijven versterken elkaar op het gebied van hoogwaardige, innovatieve telecommunicatiediensten, toegesneden op specifieke wensen en tegen een zeer aantrekkelijke, concurrerende prijs. Esprit Telecom biedt zijn klanten méér dan telecommunicatiediensten alleen: Esprit Telecom wil wezenlijk bijdragen aan de groei en bloei van organisaties, onder het motto 'telecom beyond telecom'.

Over Esprit Telecom

Esprit Telecom biedt een compleet portfolio van telefonie-, data- en internetdiensten voor de groot- en kleinzakelijke markt en overheidsinstanties. Esprit Telecom is o.a. voorkeursleverancier voor BTG (Vereniging BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers), de overheid in het kader van 'OT 2006', KHN (Koninklijke Horeca Nederland), Uneto-VNI, NVG (Nederlands Verbond van de Groothandel). Kijk voor meer informatie op: www.esprittelecom.nl.

Contactpersoon:

Frank Smit

Marketing Manager

T: 020 5711 711

E: frank.smit@esprittelecom.nl

--