Ingezonden persbericht


Aandeelhouders Internet Security Systems keuren fusie met IBM goedCapelle a/d IJssel, 18 oktober 2006 - Internet Security Systems, Inc. (ISS) (NASDAQ: ISSX) heeft bekend gemaakt dat zijn aandeelhouders tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering de voorgenomen fusie tussen met IBM hebben goedgekeurd. Op 23 augustus 2006 werd daartoe een overeenkomst gesloten tussen IBM, Aegis Acquisition Corp. en Internet Security Systems, Inc.

ISS verwacht dat de transactie op 23 oktober 2006 afgerond zal worden, afhankelijk van enkele laatste voorwaarden. Nadat de fusie is afgerond, wordt ISS een volledige dochteronderneming van IBM. Het aandeel ISS is dan niet langer genoteerd aan de NASDAQ Global Select Market.

Internet Security Systems
Internet Security Systems, Inc. (ISS) (Nasdaq: ISSX) is met zijn beveiligingsproducten en -diensten tegen internetbedreigingen de vertrouwde beveiligingspartner voor wereldwijd opererende bedrijven en overheden. ISS levert sinds 1994 bewezen kosteneffectieve oplossingen en vermindert aansprakelijkheids- en bedrijfsrisico's voor klanten wereldwijd. De producten en diensten van ISS zijn gebaseerd op proactief beveiligingsonderzoek door ISS X-Force, het gerenommeerde onderzoeks- en ontwikkelingsteam van ISS. ISS heeft zijn hoofdkwartier in Atlanta (VS) en vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en het Midden-Oosten. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Brussel.