Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WELLNESS IN OVERVLOED, HANDIGE BABYKAMERS, ZONNIGE VERGADERZALEN.

HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE GROEIT VERDER MET BADHOTEL DOMBURG

Hilversum, oktober 2006 - Hampshire Hospitality & Leisure groeit gestaag door. Bij dit samenwerkingsverband van unieke hotels heeft zich nu het Badhotel Domburg aangesloten, dat aan de grens van het centrum van Domburg op Walcheren ligt nabij duinen, brede zandstranden en prachtige bossen. In het Hampshire Classic - Badhotel Domburg vinden de gasten een grandeur uit vervlogen tijden in een moderne ambiance waarin gastvrijheid en genieten op een hoog niveau staan.

Ontspannen
Domburg is het meest begeerde badplaatsje van Zeeland. Het Hampshire Classic - Badhotel Domburg speelt daar met uitgelezen arrangementen zowel 's zomers als 's winters naadloos op in met 116 luxe kamers, een Grand Café, restaurant 'Carmen Sylva' en verschillende wellness faciliteiten. Gasten kunnen gebruik maken van de Finse sauna, het stoombad en de infrarood cabine. Daarna lekker afkoelen in het dompelbad in de intieme patiotuin of een baantje trekken in het zwembad. En als ultieme afsluiter heerlijk ontspannen in het solarium of een lekkere work out in de fitness ruimte.

Vergaderen in een natuurlijke omgeving
Voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor bijvoorbeeld recepties en andere belangrijke bijeenkomsten, beschikt Hampshire Classic -Badhotel Domburg over onder andere vijf moderne vergaderzalen. Alle zalen hebben daglicht en zijn ingericht met zonnige kleuren en natuurlijke materialen. De zalen zijn onderling te combineren voor grotere groepen. Alle gewenste apparatuur kan in de zalen opgesteld worden. Op de etages beschikt het hotel ook over vijf suites die gebruikt kunnen worden als kleinere subzaal voor circa 10 personen.

Babykamers
Het hotel is fraai gesitueerd in park 'Loverendaele'. Brede Zeeuwse stranden en het pittoreske centrum van Domburg liggen letterlijk om de hoek van het hotel. In het uit 1233 daterende stadje zijn mens en natuur al eeuwenlang één. Badhotel Domburg is zo de plek bij uitstek voor een vakantie of een paar dagen ontspannen 'ertussenuit'. Oók met de kinderen: voor de allerkleinste gasten (van 0 tot 3 jaar) zijn er zelfs vier speciale babykamers ingericht zodat ouders niet alles mee hoeven mee te nemen voor een uitje van een paar dagen. Zie voor meer informatie www.badhotel.com.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.