Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GRATIS SEADERM LABORATOIRES MINI VERZORGINGSPAKKET

NIEUW: LAIRESSE GENEESMIDDELENNIEUWS

Amsterdam, oktober 2006 - Wie zich in de maand november inschrijft voor het nieuwe gratis nieuwsblad Lairesse Geneesmiddelennieuws van de Lairesse Apotheek in Amsterdam, krijgt een mini verzorgingspakket van Seaderm Laboratoires mee naar huis. Dit pakket bestaat uit een hydraterende lichaamsemulsie, een bruistablet voor het bad, remineraliserend algenbadschuim, exfoliërende zeep en een zeepvrije wastablet. Een klein cadeautje bij wijze van gebaar, typerend voor de sfeer van de Lairesse apotheek.

Van badkamer naar mini spa
Creëer je eigen spa met de thalasso producten van Seaderm Laboratoires. Deze Seaderm serie bevat producten met de vitale kracht van de Dode Zee in combinatie met de verzorgende en opwekkende werking van algen. De sterkte concentratie van oligo-elementen geeft de Seaderm producten mineraliserende en hydraterende eigenschappen. Deze hebben een positieve invloed op de schoonheid en gezondheid van de huid.

Het Thalasso at Home mini verzorgingspakket van Seaderm Laboratoires De Thalasso at Home serie is bedoeld voor de normale huid. Het gratis verzorgingspakket bestaat uit vijf producten:
. Seaderm hydraterende lichaamsemulsie,

. Seaderm bruistablet voor het bad,

. Seaderm remineraliserend algenbadschuim,
. Seaderm exfoliërende zeep,

. Seaderm zeepvrije wastablet,

. Seaderm productinformatiefolder.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Lairesse Geneesmiddelennieuws brengt lezers niet alleen op de hoogte van nieuwe en uit de handel genomen geneesmiddelen, maar ook van alle ontwikkelingen op medisch gebied, nieuwe verzorgingsproducten, farma feiten, nieuws over de apotheek en er is de Lairesse prijsvraag. Apotheker Marjan Terpstra: 'Lairesse Geneesmiddelennieuws is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in medische en cosmetische feiten en nieuwtjes. Mét of zonder klachten!' Bij inschrijving voor de nieuwsbrief in de maand november krijgt de klant dit Seaderm verzorgingspakket ter waarde van E 5,95 cadeau (zolang de voorraad strekt). Inschrijvingsformulieren liggen op de toonbank van de Lairesse Apotheek.

Lairesse Apotheek
De Lairesse Apotheek is een apotheek waar reguliere en alternatieve geneesmiddelen hand in hand gaan. Behalve dat de apotheek geneesmiddelen biedt, dient de apotheek ook als vraagbaak, net als de website www.lairesse.nl waar op eenvoudige wijze informatie wordt aangeboden over reguliere en alternatieve geneeswijzen en geneesmiddelen on-line kunnen worden besteld. De Lairesse Apotheek is gevestigd op De Lairessestraat 40-huis te Amsterdam. Telefoonnummer: 020 6621022. Kijk voor meer informatie over Lairesse Apotheek op www.lairesse.nl.