Harry Winston Introduceert Mannencollectie Ontworpen door ...

Harry winston

Harry Winston Introduceert Mannencollectie Ontworpen door Thom Browne

NEW YORK, October 18 /PRNewswire/ --

Harry Winston heeft aangekondigd dat Thom Browne een mannencollectie zal creëren die in het voorjaar van 2007 wordt gelanceerd.

"Harry Winston heeft al enige tijd een mannencollectie overwogen. Thom Browne heeft een unieke Amerikaanse gevoeligheid. Zijn uiterst zorgvuldige ontwerp esthetica zal worden toegepast op luxueuze artikelen die Winston's erfgoed en vakmanschap weerspiegelen. We zien uit naar deze samenwerking en geloven dat het een grote toevoeging aan de collectie van ons bedrijf zal zijn," zei Thomas J. O'Neill, algemeen directeur van Harry Winston.

Thom Browne, bekend om zijn smetteloze en moderne manier van kleren maken, heeft in 2001 zijn bedrijf geopend dat alleen op maat gemaakte kleding aanbiedt uit zijn winkel in het hart van Manhattan. In 2006 werd hij uitgeroepen tot de Council of Fashion Designers of America herenkleding ontwerper van het jaar.

De nieuwe collectie zal manchetknopen, ringen, sieraden en uurwerken voor mannen bevatten.

Harry Winston heeft een revolutie teweeggebracht in het ontwerpen van diamant sieraden met de uitvinding van flexibele, handgemaakte platinum omlijstingen, die resulteren in onvoorstelbare soepelheid, dimensie en schittering.

De ontwerpen die worden aangeboden door Harry Winston zijn exceptioneel, uitgevoerd met perfect vakmanschap en volkomen tijdloos. Harry Winston is, gebaseerd op deze basisprincipes, wereldwijd te beschouwen als een moderne leider van de uiterst luxueuze sieraad en uurwek industrie.

Momenteel heeft Harry Winston 12 locaties over de hele wereld, in New York, Londen, Parijs, Genève, Tokyo, Beverly Hills, Las Vegas, Bal Harbour, Osaka, Taipei en Honolulu en zal later dit jaar in Dallas openen.

Harry Winston is eigendom van de Aber Diamond Corporation, werelds belangrijkste beursgenoteerde diamant bedrijf. Aber heeft een belang van 40in de wereldklasse Diavek Diamond mijn in de Noordwestelijke Territoria van Canada.

Contact:

Joanne Langbein, HL Group, +1-212-529-5533, doorkiesnummer 223, joanne@hlgrp.com