Vodafone BloX: onbeperkt SMS-en en bellen naar vast

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Vodafone klanten passen abonnement aan wanneer het hen uitkomt

Maastricht, 18 oktober 2006 - Vodafone Nederland introduceert deze week Vodafone BloX. Met dit nieuwe tariefplan kunnen klanten op ieder moment van de dag hun Basis Abonnement aanvullen met relevante extra's als Onbeperkt SMS en Onbeperkt bellen naar vaste lijnen in Nederland. Eén simpel telefoontje naar de Vodafone klantenservice en de Vodafone BloX worden direct geactiveerd. Het aantrekkelijke, goedkopere tarief gaat meteen in werking en ook het stopzetten van de BloX is in een handomdraai geregeld. Een Vodafone BloX is minimaal een maand geldig.

Vodafone biedt in totaal vijf Vodafone BloX aan: Dubbel SMS/MMS, Onbeperkt naar vaste lijnen in Nederland, Onbeperkt SMS, Vodafone live! Plus en Mobiel Internet Plus. Vodafone BloX zijn beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten en worden geactiveerd bij de Vodafone City Points, bij de dealers of door te bellen naar Vodafone Customer Management via Vodafone nummer 1200. Uitzetten van een Vodafone BloX kan ook simpel via 1200. Vodafone komt hiermee tegemoet aan een groeiende behoefte bij haar klanten om flexibel met het abonnement te kunnen omgaan.

Graeme Millar, Directeur Consumenten Markt: 'Situaties die een piek veroorzaken in mobiel verbruik, bijvoorbeeld een geboorte, een nieuwe liefde of een verhuizing, vragen om flexibele oplossingen. Uit onze dagelijkse contacten met klanten weten we dat er veel behoefte is aan dergelijke flexibiliteit. Klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis bij ons terecht om hun abonnement aan te passen wanneer ze maar willen.'

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.vodafone.nl.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel N.V.:

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel bijna 187 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 33 landen.