Ingezonden persbericht


BRIELLE YACHTING WORDT DE OFFICIËLE DISTRIBUTEUR VAN CRUISERS YACHTS IN DE BENELUX

Brielle Yachting is aangesteld als de officiële distributeur voor Cruisers Yachts boten, met verantwoording voor verkoop in heel België, Nederland en Luxemburg.

Cruisers Yachts wordt beschouwd als één van de voornaamste leveranciers ter wereld van jachten van gemiddelde grootte, variërend van 31 tot 58 voet, in vijf verschillende categorieën: Express; Express Motoryacht; Motoryacht; Sport Sedan en Sports Coupe. Brielle Yachting wordt bij alle verkoopactiviteiten in de Benelux bijgestaan door haar dochtermaatschappij Nieuwpoort Marine BVBA in België en door Boatcity, haar dealer in Nederland.

"Cruisers Yachts biedt geweldige boten die wij met plezier zullen verkopen aan onze klanten in de Benelux", aldus Nick Lanting, Algemeen Directeur van Brielle Yachting. "Elke beschikbare boot biedt alles wat kritische booteigenaren zich ook maar kunnen wensen. Wanneer onze klanten aan boord stappen van één van de Cruisers boten, staan ze versteld van de beschikbare ruimte en van de kwaliteit van de afwerking en het hele interieur."

Cruisers Yachts ontwerpt al meer dan 50 jaar boten en wordt in de Verenigde Staten en in de rest van de wereld erkend als een bedrijf dat haar klanten niet alleen een 'huis ver van huis' biedt, maar ook een boot die volop gebruik maakt van moderne bootarchitectuur, engineering, technologie en interieurstyling.

Brielle Yachting zal de komende maanden vele Cruisers Yachts-modellen aangeleverd krijgen, inclusief de 370 Express, de 390 Sports Coupe en de 415 Express Motoryacht. Het Express botenassortiment is zeer populair bij klanten, omdat het snelle en opvallende boten zijn met indrukwekkende cockpits, ruime kombuizen en een superieure exterieurstyling. Alle Express-modellen die groter zijn dan 34 voet profiteren bovendien standaard van prachtig met de hand afgewerkt en natuurlijk kersenhouten werkoppervlakken.

Cruisers Yachts staat al jaren bekend om de windschermen met klapdeuren, die in alle 25 t/m 52 voet Express-modellen zijn ingebouwd, en ook om de handrails voor zwaar gebruik, de antislip glasvezel oppervlakken en het gemakkelijk toegankelijke voordek. Veiligheid heeft bij alle boten van Cruisers Yachts de hoogste prioriteit, waardoor dit ideale gezinsjachten zijn.

Het Express Motoryacht-assortimnet staat bij bootliefhebbers in hoog aanzien, omdat ze over de ruimte van een motorjacht beschikken en toch net zo wendbaar zijn als Express-modellen. De klanten zullen verrukt zijn over de enorme hoeveelheid ruimte en alle moderne gebruiksgemakken, inclusief een grote wasser/droger! De 415 heeft twee dubbele kooien met bijbehorende badkamer en een ruime cockpit met zitplaatsen voor minstens zes personen, compleet met bar, ijsmachine en koelkast. Net als alle Cruiser-modellen zijn het interieur en de meubilering van de hele boot speciaal ontworpen voor een uitzonderlijk luxueuze afwerking.

Andere boten van Cruisers Yachts zijn de 390 Sports Coupe, met een stijlvolle hardtop met een compleet glazen binnenruimte en een cockpit met airco. Verder is er ook de Sport Sedan met twee accommodatieniveaus en een unieke vliegbrug.

Cruisers Yachts staat bekend om zijn innovatieve aanpak bij bootontwikkeling en de technologische innovaties die worden toegepast. Er wordt aan elke boot in het assortiment met 15 modellen veel aandacht besteed en voor elk model met binnenboordmotor hebben de ontwerpers de romp voorzien van integrale propellervakjes voor een uitstekende prestatie. Dankzij dit baanbrekende vakontwerp, zorgen de rompen van Cruisers Yachts voor een efficiëntere prestatie bij alle snelheden, vergeleken met veel van hun concurrenten.

Cruisers Yachts is vier achtereenvolgende jaren door de National Marine Manufacturers Association (NMMA) in de Verenigde Staten erkend voor de uitstekende klanttevredenheid en Brielle Yachting zal deze unieke service voortzetten, niet alleen met een fantastische selectie boten van superieure kwaliteit, maar ook met een team dat gepassioneerd is door boten en dat staat te popelen om de boten aan hun klanten te presenteren.

Wilt u meer informatie over Brielle Yachting, ga dan naar www.brielleyachting.nl
Wilt u meer informatie over Cruisers Yachts, ga dan naar www.cruisersyachts.com

Einde
Datum: oktober 2006

Opmerkingen voor de redacteuren

Cruiser Yachts vervaardigt boten met een lengte van 31-58 voet in vijf verschillende categorieën:


* Express: 280 CXi, 300 CXi, 310, 340, 370, 420, 460, 520 en 560
* Express Motoryacht: 415 en 455

* Motoryacht: 395

* Sport Sedan: 447 en 497

* Sports Coupe: 390

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nick Lanting
Brielle Yachting BV
Kabbelaarsbank 11, 3253 ME Ouddorp, Nederland
Tel.: + 31 (0)111 677111
Fax: + 31 (0)111 677110
Email: info@brielleyachting.nl

of

Nicki Holder
Saltwater Public Relations
Tel:+44(0)1202-669244
Fax:+44(0)1202-672221
E:nicki.holder@saltwatercoms.com

Opmerkingen voor de redacteuren
Brielle Yachting werd in 1975 door Frans Lanting opgericht. Het bedrijf werd in 1969 de officiële distributeur van Fairline Boats in Nederland en is momenteel de tweede grootste Fairline-dealer ter wereld. Het bedrijf werd onlangs door Cruisers Yachts aangesteld als vertegenwoordiger in de hele Benelux en vervolgens ook door Cobalt Boats. Brielle Yachting werkt vanuit de grootste showroom van Fairline in Port Zélande.