Spel-Maker maakt dit najaar acht nieuwe spellen


Twee consumentenspellen te zien op beurzen Eindhoven en Essen

AMSTELVEEN, 20061001 -- Behalve twee consumentenspellen maakt Spel-Maker dit najaar zes bedrijfsspellen. Het totaal komt daarmee voor 2006 op twaalf bedrijfsspellen en drie consumentenspellen. De meest in het oog springende nieuwe spellen zijn de beide consumentenspellen: "Het Vaarbewijs Spel" en "De Torens Van Babylon", maar ook titels als "Inky en de Paarse Krokodil" en "Blussen!" spreken tot de verbeelding.

De marketingwaarde van de bedrijfsspellen is hoog. "Het bedrijfsproces is altijd de basis voor de spellen, dus kunnen ze prima ingezet worden voor marketingdoeleinden. Spellen zijn een unieke manier om de produkten en diensten van de opdrachtgever onder de aandacht te brengen van relaties en consumenten", aldus spelmaker Bas Kesting.

Half oktober komt Het Vaarbewijs Spel uit. In dit spel proberen maximaal zes spelers op een stervormig bord als eerste zes Nederlandse havens te bezoeken. De vaarbewijstheorie staat centraal, maar het spel kan tegelijkertijd gespeeld worden door spelers met en zonder kennis van de vaarregels. Deze winter ligt ook het dubbelspel Crazy Diamond & Karatino van Bas Kesting in de speelgoedwinkels. Twee spellen in één doos, waarin de spelers diamanten smokkelen uit de jungle van Brazilie en de diamanten vervolgens bewerken en verkopen.

De spellen van spelmaker Bas Kesting zijn te zien op de komende speelgoedbeurzen in Essen (van 19 t/m 22 oktober) en Eindhoven (van 27 t/m 29 oktober)

Meer informatie op:
www.spel-maker.nl
www.vaarbewijsspel.nl
www.crazydiamond.eu
Beurs Eindhoven: www.spellenspektakel.nl
Beurs Spiel Essen: www.merz-verlag.com/spiel