Flybook inclusief breedband abonnement


HEEMSTEDE, 20061019 -- Advance Dialogue, al bijna 25 jaar specialist in draagbare en innovatieve producten introduceert als eerste in Nederland 1 jaar gratis breedband-abonnement bij aanschaf van een Flybook V23i of V33i.

Flybook bundelt bij 2 modellen, de V23i en V33i, een Maximaal online abonnement van Telfort. Een datakaart is niet meer nodig, aangezien de sim in de Flybook is gebouwd! Dit EDGE-abonnement is minimaal 4x sneller dan GPRS en heeft, in tegenstelling tot UMTS en HSDPA, een grotere landelijke dekking. Met dit abonnement heeft u in Nederland maar liefst 1Gb gratis dataverkeer per maand.

Dankzij de bundeling van dit Maximaal online mobiele breedband abonnement bij de Flybook V23i of V33i mini-laptop/tablet pc kan men overal in Nederland email ophalen en/of Internet surfen. Ook "remote" werken op de server van de zaak is ??n van de vele mogelijkheden van Mobiel Breedband Internet.

Flybook
De Flybook is de eerste laptop ter wereld met ingebouwde mobiele breedband ondersteuning. De gebruiker plaatst de simkaart rechtstreeks in de Flybook en hoeft geen gebruik meer te maken van een PC-Card.

Sinds de introductie in 2004 een absolute bestseller en zijn geringe formaat maken hem uitermate geschikt voor gebruik onderweg. De Flybook laat zich gemakkelijk meenemen in de koffer en u hoeft dus geen aparte tas of koffer te dragen voor de Flybook. De Flybook is ook als tablet PC te gebruiken. U bedient deze dan met de meegeleverde styluspen en touchscreen. Met de nieuwe Flybook kunt u dus wereldwijd communiceren dankzij de uitgebreide netwerkmogelijkheden. Bluetooth, WiFi, LAN, Fax/modem, GSM, GPRS, EDGE, UMTS en HSDPA (uitvoering: V33iu HSDPA) zijn allemaal intern in de Flybook verwerkt. Daarom is de Flybook een ideaal reisgezelschap om overal te kunnen emailen, surfen op het net, sms en mms versturen, alsmede faxen en zelfs telefoneren! De software interface is bovendien zeer gebruikers vriendelijk.

Uiterlijk
De Flybook heeft niet alleen geringe afmetingen, maar is ook verkrijgbaar in diversen kleuren. En optioneel is er een Sun Protect Screen leverbaar. Deze gaat hinderlijke reflecties tegen van zonlicht. Hierdoor is de Flybook ook buiten ideaal te gebruiken. Als de Flybook wordt gebruikt als tablet pc is er ook een rubberen protective case verkrijgbaar. Zodat de Flybook tegen een stootje kan.

Vele opties
De Flybook komt met vele opties. Zo is er een externe, exclusieve, zeer platte DVD schrijver, luxe tassen (waaronder die van chick on a mission), (Bluetooth) muisjes in diverse kleuren, auto adapters, etc. Ook is het mogelijk om de Flybook met een eigen logo te laten bedrukken voor een corporate uitstraling.
De Flybook is verkrijgbaar vanaf ? 1.890,- (excl. Btw). Prijzen van opdruk en logo opdruk op aanvraag.

Advance Dialogue Benelux
Advance Dialogue is de offici?le distributeur van de Flybook, gevestigd te Heemstede, en al bijna 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Dialogue beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Advance Dialogue werkt samen met Holbe Dialogue International, de fabrikant van Flybook, met vestigingen in Taiwan, Rusland, Italie, Amerika, Zuid-Afrika, England, Dubai.

Voor meer informatie over deze aktie kunt u terecht op www.flybook.nl
Voor meer informatie over mobiel breedband van Telfort kunt u terecht op
www.telfort.nl





Advance Technology