Gemeente Berkel en Rodenrijs


Laatste Berkelse Vrijwilliger van het Jaar!
Voor de laatste keer vindt de verkiezing van de `Vrijwilliger van het jaar' voor de gemeente Berkel en Rodenrijs plaats. De nominatie kan weer naar een organisatie of een persoon gaan. Hoe kunt u een persoon of een organisatie aanmelden?

Via een aanmeldingsformulier kunt u een groep mensen of een organisatie voordragen die volgens u in aanmerking komt voor deze titel. Dit formulier kunt u telefonisch aanvragen bij de afdeling Welzijn telefoonnummer (010) 5140 876 of (010) 5140 751 en is te verkrijgen bij de balie van het gemeentehuis. Ook kunt het formulier downloaden.
Dit formulier kunt u tot 15 november inleveren bij de balie van het gemeentehuis of opsturen naar de gemeente Berkel en Rodenrijs, afdeling Welzijn, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. U kunt ook uw nominatie doorgeven per mail aan
sylvia.oosterman@berkelenrodenrijs.nl. Het gaat daarbij om de naam van de organisatie of de persoon met een uitgebreide motivatie waarom u voor deze persoon of organisatie hebt gekozen.

De uitreiking van de vrijwilligersprijs 2006 vindt dit jaar plaats tijdens het Afscheidsfeest voor inwoners van Berkel en Rodenrijs op 25 november 2006 in de nieuwe Oostmeerhal op sportpark 't Hoge Land.

Laatste wijziging website: 20 oktober 2006
Copyright © 2003-2006 Gemeente Berkel en Rodenrijs