Verzamelberichten zaterdag

's-Hertogenbosch, 21-10-2006

Winkeldieven aangehouden

s-Hertogenbosch Een 9 en 14 jarige jongen uit Den Bosch zijn op 20 oktober 2006 aangehouden ivm diefstal van koekjes uit een winkel in de Arena te Den Bosch.

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Een 35 jarige man uit Den Bosch is op 20 oktober 2006 aangehouden ivm diefstal van twee truien uit een winkel aan de Pastoor de Kroonstraat te Den Bosch.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 47 jarige automobilist uit Vught is op 20 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 19.45 uur op de Vughterweg te Den Bosch.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 39 jarige automobilist uit Sprang-Capelle is op 20 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 20.20 uur op de Vughterweg te Den Bosch.

Man zwaait met luchtbuks

s-Hertogenbosch Een 51 jarige man uit Den Bosch is op 20 oktober 2006 aangehouden, omdat hij omstreeks 20.55 uur op de Helftheuvelpassage te Den Bosch met een luchtbuks liep te zwaaien. De buks is inbeslaggenomen.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 34 jarige automobiliste uit Roermond is op 20 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 21.10 uur op de Vughterweg te Den Bosch. Tevens is haar rijbewijs ingevorderd.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 51 jarige automobilist uit Den Bosch is op 20 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 21.55 uur op de Vughterweg te Den Bosch.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 36 jarige automobilist uit Vught is op 20 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 23.15 uur op de Oude Dieze te Den Bosch.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 34 jarige automobiliste uit Den Bosch is op 21 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 01.50 uur op de Larenweg te Den Bosch.

Diefstal scooters

s-Hertogenbosch Bij een bedrijf aan de Kasteeldreef te Den Bosch zijn in de nacht van 20 op 21 oktober 2006 twee scooters weggenomen. De daders forceerden een deur.

Omstreeks 03.00 uur zag een politiesurveillance op de Rietwaard te Den Bosch twee jongens op een scooter, echter bij het zien van de politieauto lieten de jongens de scooters achter en vluchtten te voet weg. Het bleek om de gestolen scooters te gaan.

Verdachte geweldpleging aangehouden

s-Hertogenbosch Een 23 jarige man uit Helvoirt is op 21 oktober 2006 aangehouden ivm poging mishandeling en niet voldoen aan vordering. Er was een onenigheid omstreeks 04.00 uur op de Karrenstraat te Den Bosch en de verdachte haalde uit naar een 23 jarige jongen uit Den Bosch. Hij raakte de jongen niet en werd door de politie bevolen weg te gaan. De jongen deed dit niet en is hierop aangehouden.

Aanrijding letsel

Sint Michielsgestel Bij een eenzijdig ongeval op de Hemelrijkstraat te Sint Michielsgestel op 20 oktober 2006 omstreeks 20.00 uur is een 36 jarige bromfietser gewond geraakt aan zijn gezicht. De man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man was onder invloed van alcoholhoudende drank.

Rijden onder invloed

Boxtel Tegen een 29 jarige automobilist uit Boxtel is op 21 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.35 uur op de Van Hornstraat te Boxtel

Verdachte belediging aangehouden

Sint Oedenrode Een 34 jarige man uit Sint Oedenrode is op 21 oktober 2006 omstreeks 02.50 uur op de Markt te Sint Oedenrode aangehouden ivm belediging. Er was wat onenigheid tussen een groep jongeren en toen de politie probeerde de zaak te sussen, meende de verdachte de politiemensen te moeten beledigen.

Verdachte belediging aangehouden

Boxtel Een 20 jarige man uit Boxtel is op 21 oktober 2006 aangehouden ivm belediging van politiemensen. De politie hield omstreeks 03.30 uur toezicht op de Markt te Boxtel bij het uitgaan van de horecagelegenheden en hierbij meende de verdachte de aanwezige politiemensen te moeten beledigen.

Rijden onder invloed

Vught Tegen een 21 jarige automobilist uit Vught is op 21 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.55 uur op de Dorpstraat te Vught. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Verdachte insluiping woning aangehouden.

Uden Een 13 jarige jongen is op 20 oktober 2006 aangehouden als verdacht van insluiping in een woning aan de Wislaan te Uden. De jongen kwam bij de familie over de vloer en had een GSM en de huissleutel weggenomen. Nu kwam de jongen binnen via de weggenomen huissleutel, maar werd betrapt door de bewoners.

Onder invloed doorrijden na aanrijding

Erp Een 26 jarige bromfietsbestuurder uit Erp is op 20 oktober 2006 aangehouden ivm doorrijden na aanrijding. De man reed omstreeks 23.45 uur met zijn bromfiets tegen een geparkeerde auto op de Antoniusstraat te Erp en reed vervolgens door. De man was onder invloed van alcohol en had vijf keer het toegestane promillage in zijn bloed. Ook had hij geen rijbewijs of bromfietscertificaat.

Rijden onder invloed

Erp Tegen een 19 jarige automobilist uit Erp is op 21 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.40 uur op de Cruijgenstraat te Erp. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Harddrugs inbeslaggenomen

Oss Bij controle van een auto op de Euterpelaan te Oss op 21 oktober 2006 omstreeks 00.15 uur werd in de auto enkele grammen weed en een gram speed aangetroffen. De inzittenden, een 19 jarig meisje uit Oss, een 20 harige jongen uit Oss en een 21 jarige jongen uit Berghem zijn aangehouden. De drugs zijn inbeslaggenomen.

Verdachte mishandeling aangehouden

Oss Een 19 jarige jongen uit Oss is op 21 oktober 2006 omstreeks 01.30 uur aangehouden ivm mishandeling van een 22 jarige portier van een horecagelegenheid aan de Heuvel te Oss.

Er was een opstootje in de horecagelegenheid en toen de portier tussenbeide kwam, kreeg hij klappen van de verdachte.

Verdachte mishandeling aangehouden

Oss Een 20 jarige jongen uit Oss is op 21 oktober 2006 aangehouden ivm mishandeling van een 19 jarige Ossenaar. Het slachtoffer wilde tussenbeide komen, toen zijn vriend in een horecagelegenheid aan de Eikenboomgaard te Oss in de problemen kwam en kreeg hierbij van de verdachte een vuistslag.

Verdachte belediging aangehouden

Oss Tijdens de commotie op de Eikenboomgaard te Oss meende een 18 jarig meisje uit Oss een politieman te moeten beledigen. Ze is aangehouden.

Omdat het zeer onrustig bleef op de Eikenboomgaard en er inmiddels ongeveer 100 150 personen waren samen gekomen, is door de politie van iedereen gevorderd weg te gaan en werd de Eikenboomgaard leeg gemaakt. Hierbij werd ook een diensthond ingezet. Een 28 jarige vrouw uit Helmond kwam steeds terug en wilde de hond aaien. Hoewel de hondengeleider duidelijk aangaf dit niet te doen, probeerde de vrouw dit toch. Hierbij is ze door de hond in haar arm gebeten en kwam ten val. Nadat iedereen verwijderd was keerde rust terug.

Verdachte bedreiging aangehouden

Cuijk Een 31 jarige man uit Nijmegen is op 20 oktober 2006 omstreeks 23.30 uur aangehouden ivm bedreiging van een 44 jarige man uit Cuijk. Het slachtoffer werd op de Grotestraat te Cuijk bedreigd met een vuurwapen.

Autobrand

Boxmeer Op 21 oktober 2006 omstreeks 00.05 uur is onder een carport bij een woning aan de Julie Postelsingel te Boxmeer een personenauto uitgebrand.

Omstreeks 00.31 uur kwam de melding van een autobrand aan de Inleg te Boxmeer. Hier liep een bestelbus brandschade op.

Vermoedelijk zijn de branden aangestoken.

Verdachte vernieling aangehouden

Boxmeer Een 17 jarige jongen uit Bergen is op 21 oktober 2006 aangehouden ivm vernieling van een biertafel in een horecagelegenheid aan de Spoorstraat te Boxmeer.

Inbraak in bedrijf

Grave In de nacht van 20 op 21 oktober 2006 is ingebroken in een kledingwinkel aan de Rogstraat te Grave. Hier werd een ruit vernield, waarna de daders een grote hoeveelheid dameskleding wegnamen.

Inbraak woning

Gassel Bij een inbraak in een woning aan de Gentstraat te Gassel in de nacht van 20 op 21 oktober 2006 zijn autosleutels weggenomen, waarna een zwarte VW Golf, kenteken 46-GX-LF werd weggenomen. De daders forceerden een raam.

Aanrijding letsel

Cuijk Bij een kop-staart aanrijding op de Heerstraat te Cuijk op 21 oktober 2006 omstreeks 11.10 uur is een 27 jarige vrouw uit Gennep gewond geraakt. Een 32 jarige automobilist uit Gennep botste achterop de auto van een 77 jarige automobilist uit Mill. Het slachtoffer zat bij de bestuurder uit Gennep in de auto.