Armand en Peter Koelewijn op Millse Ondernemers Muziekspektakel

Dit is een jaren 50/60 party op zaterdag 21 oktober met de Eightball Boppers, Elvis, Armand en Peter Koelewijn

MILL, 20060523 -- Op initiatief van de OndernemersVereniging Mill (OVM) is er op zaterdagavond 21 oktober het "Millse Ondernemers Muziekspektakel." Op het programma van deze avond die als thema de jaren 50 en 60 heeft meegekregen, hoort en ziet u optredens van de fiftiesband de Eightball Boppers, Elvis, Armand en Peter Koelewijn. Dit muziekspektakel zal gehouden worden in party en eventcentrum Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Entree 10 euro.


Via de speciale website www.muziekspektakel.nl kunt u kennis maken met de Millse ondernemers die dit eerste "Millse Ondernemers Muziekspektakel" mede organiseren. Hierbij gaat het niet alleen om leden van de OVM, maar ook andere ondernemers kunnen zich hierbij nog aansluiten. Doel van het muziekspektakel is om aan iedereen te laten zien dat Mill heel wat te bieden heeft op het gebied van ondernemers en ondernemingen. Via een dergelijk evenement als het "Millse Ondernemers Muziekspektakel" bezorgen deze ondernemers u als publiek een meer dan gezellige, swingende en zeer muzikale avond.

Op www.muziekspektakel.nl kunt u tevens gratis entreekaartjes winnen. Dat via een speciaal ondernemers letterspel. Voor iedereen die zeker wil zijn van toegangsbewijzen zijn deze echter nu ook al online te reserveren. Noteer zaterdag 21 oktober alvast in uw agenda en zorg dat u er bij bent op het "Millse Ondernemers Muziekspektakel!" www.muziekspektakel.nl



Mosstime media- tekst- en entertainmentservice