Politie Zeeland


---


O-2780-2006 Softdrugs, Goes
Tijdens verkeerscontrole in de Fruitlaan in Goes werd zaterdag om 22.10 uur een 17-jarige Goese fietser aangehouden omdat hij geen verlichting voerde.
De fietser had ook 7 zakjes met in totaal ongeveer 19 gram weed bij zich. In zijn woning werden, nadat hij hiervoor toestemming had gegeven, 29 zakjes met in totaal ongeveer 80 gram weed aangetroffen en in beslag genomen. De 17-jarige heeft afstand van de softdrugs gedaan en werd na verhoor weer in vrijheid gesteld.

O-2781-2006 Aanhoudingen in Goes
Zondag om 04.50 uur werd in de M.A. de Ruijterlaan een 16-jarige Goesenaar aangehouden.
Hij reed op een bromfiets die eerder die nacht op de Oostsingel werd gestolen. De bromfiets werd in beslag genomen en is terug naar de eigenaar. De 16-jarige is in verzekering gesteld; de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Zondag om 04.25 uur werd in de Lombardstraat een 17-jarige inwoner van de gemeente Borsele aangehouden.
Een maat van hem werd aangehouden wegens baldadigheid en hij probeerde dat te voorkomen. Hierbij sloeg hij een van de betrokken agenten in het gezicht. De man, die zich bij zijn aanhouding verzette en hevig schold, is in verzekering gesteld.

Z-2782-2006 Eenzijdig ongeval in Zuiddorpe
Op de Provinciale weg raakte zondag om 08.15 uur een 19-jarige vrouw uit Axel in de sloot.
Zij kwam vanaf de richting van Zuiddorpe en verloor de controle over haar voertuig. Hierdoor raakte zij in de berm en sloeg haar voeruitg over de kop. De auto belandde in de sloot en raakte total loss. De vrouw is met onbekend letsel naar de huisartsenpost in Terneuzen gebracht.

Z-2783-2006 Aanhouding in Terneuzen
Op de Scheldekade werd zondag om 01.50 uur een 36-jarige man uit Sint Amandsberg (B) aangehouden.
De man had zijn auto fout geparkeerd en kwam, tijdens het uitschrijven van een bekeuring, terug. Toen hem de bekeuring werd overhandigd pakte hij een biljet van vijftig euro, spoog er verschillende keren op en overhandigde het aan de verbalisant, die het biljet niet aanpakte. Daarna begon de man de verbalianten te beledigen en werd hij aangehouden. Hij is overgebracht naar Torentijd.

Z-2784-2006 Rijden onder invloed, Walsoorden
In de Walsoordensestraat werd zondag om 01.30 uur een 45-jarige man uit de gemeente Hulst aangehouden wegens rijden onder invloed.
De automobilist had meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen en hij kreeg een dagaavrding uitgereikt.

W-2785-2006 Diefstal in horecabedrijf
Zondag tussen 03.50 en 04.00 uur werd in een horecabedrijf in Westkapelle de tas van een bezoekster gestolen.
De tas werd buiten leeg teruggevonden. Een gsm, persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's waren gestolen.


---- --