2e persbericht van maandag 23 oktober 2006

Eindhoven, 23-10-2006 o Berichten uit de regio

Aarle Rixtel: Politie neemt rijbewijs in

De politie heeft maandag rond 3.30 uur een 37-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden op de Meierijstraat. Politiemensen kregen kort daarvoor een melding dat een automobiliste over de Bosscheweg reed terwijl ze alcohol gedronken zou hebben. Even later zag de politie de auto rijden in de Laarstraat. Bij het zien van de politie verhoogde de bestuurster haar snelheid waarna ze haar auto op de Meierijstraat tot stilstand bracht. Bij controle bleek dat de vrouw alcohol gedronken had. Ze blies een alcoholpromillage van ruim 1,55. Haar rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Veldhoven: Inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan De Run 4400 is tussen zaterdag 19.00 en maandag 9.00 uur ingebroken. Via het dak is het pand betreden. Uit het pand zijn diverse note-books en processors ontvreemd.

Maarheeze: Diefstal uit garage

In een garage aan de Moonslaan werd tussen zaterdag 23.30 uur en maandag 9.00 uur ingebroken. Onbekend is hoe de garage is betreden, hier is een motorzaag van het merk Stihl weggenomen.

Son en Breugel: Diefstal uit woning

In een woning aan het Vestapad is tussen zondag 0.00 uur en maandag 0.00 uur ingebroken. Onbekend is hoe het pand is betreden. Uit de woning werden onder andere een accuboormachine, een klopboormachine, een cirkelzaag en een schuurmachine ontvreemd. Ook werden diverse snacks weggenomen.

Bergeijk: Diefstal van vogels

Uit een volière aan de Dr H van Papendrechtstraat zijn tussen zondag 18.45 uur en maandag 9.00 uur dertig vogels weggenomen. Door een niet afgesloten deur is de volière betreden. De ontvreemde vogels betreffen onder andere kanaries, kwartels en mexicaanse vinken.

Maarheeze: Diefstal uit schuur

In een schuur aan de Moonslaan is tussen maandag 0.00 en 7.00 uur ingebroken. De toegangsdeur is opengebroken. Uit de schuur zijn onder andere twee fietsen, drie zagen, een schuurmachine en slijpmachine ontvreemd.