Ingezonden persbericht


Hotspot Innovation Event vindt plaats op 23 en 24 oktober 2006

LEIDEN, 22 september 2006 - Hotspot en Revah European zullen op 23 en 24 oktober het Hotspot Innovation Event organiseren. Op 23 oktober vindt de uitreiking plaats van de Hotspot Innovation Awards in de Thalia Lounge te Rotterdam. Op 24 oktober vinden het Hotspot Innovation Congres en Beurs plaats in het World Trade Center te Rotterdam.

Tijdens een avondvullend programma worden op 23 oktober 9 Hotspot Innovation Awards uitgereikt. De categorieën zijn:

Meest innovatieve Accessoire, Notebook, Multimediaproduct, Mobiel Product, IT-product,

Operator, Retailer, Smartphone en Display. De winnaars worden bepaald door een vakkundige en onafhankelijke jury. Deze bestaat uit onder meer: Igor Beuker, managing director LaComunidad; Pieter van Lent, Directeur Scholten Awater & Partners; Hans de Hond, directeur Searchdog en Gerlof Bosveld, Directeur Markt, TNO Informatie- en Communicatietechnologie. De presentatie van de avond is in handen van ex-VJ en TV-presentatrice Fabiënne de Vries.

Het congres dat op 24 oktober plaatsvindt, richt zich op de Nederlandse CE-, IT-, en Telecom-industrie; waarbij de link met resellers en eindgebruikers centraal staat. Tijdens twee dagdelen zullen de belangrijkste ontwikkelingen binnen de industrie aan bod komen. Het ochtendprogramma staat in het teken van nieuwe afzet-kanalen voor televisie, waaronder IP TV, Instore Communicatie (narrow casting) en mobiele televisie. De middag is gereserveerd voor zakelijke IT-oplossingen zoals push e-mail en synchronisatie met mobiel. Sprekers zijn keyfigures binnen de Nederlandse industrie zoals André ten Bloemendal van Casema, Kees Verton van HP en trendwatcher Igor Beuker. Het Hotspot Innovation Event richt zich op de gebieden CE, IT en Telecom.

De beursvloer staat gelijk aan convergentie en innovatie. De vloer is verdeeld in acht onderdelen: Communicatie/Telecom, Consumenten Elektronica, IT-oplossingen, Internettelefonie, Headsets, Navigatie, Entertainment en Media- en Kennis-centrum. Tijdens de beurs staat kennisdeling en netwerken centraal.

Organisator en uitgever van Hotspot Kees Hoogervorst: "Dit evenement wordt een platform waar inhoudelijke en kwalitatieve kennis wordt uitgewisseld. We brengen de laatste trends en innovaties onder de aandacht. Op deze manier willen we de industrie en het resellerkanaal dichter tot elkaar brengen." Revah European, event-partner, onderstreept deze doelstelling.

Het Hotspot Innovation Event richt zich op decision makers bij Operators, fabrikanten, toeleveranciers, resellers en (media)bureaus op het gebied van communicatie, IT en consumenten-elektronica.

Over Hotspot

Hotspot is het vakblad over communicatie producten, toepassingen en diensten voor resellers in Nederland. Belangrijke aandachtsvelden zijn onder meer mobiele telefoons, consumenten elektronica, navigatie, accessoires, entertainment en IT-oplossingen. De focus hierbij ligt op het informeren van het resellerkanaal.

Over Revah European

Revah European is een van de toonaangevende telecomdistributeurs van Nederland.

Naast mobiele telefoons (GSM) bestaat het assortiment van Revah European uit Smartphones/PDA's, accessoires, DECT-, VoIP-, Wifi- en dataproducten, digitale set top boxen en navigatiesystemen. Revah European is een onderdeel van Copaco.

Over Copaco

Copaco N.V. is actief in de Benelux en Frankrijk op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met ca. 270 medewerkers computers, printers, netwerken, data-storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica. Copaco is medeoprichter en aandeelhouder van de Europese distributieorganisatie EWG (European Wholesale Group), die in Europa in 15 landen aanwezig is, een omzet van meer dan ¤ 4 miljard vertegenwoordigt en circa 2000 medewerkers telt.


---