LTO Noord


Informatieve bijeenkomsten voor tuinders

Informatieavond âUw energie uitgelichtâ

Samen met LTO Noord en Glaskracht Nederland, organiseert Continuon, beheerder van het elektriciteits- en gasnet in grote delen van Gelderland, Noord-Holland, Flevoland, Friesland en Zuid-Holland, speciaal voor tuinders informatieve bijeenkomsten. Onderwerpen zijn uw aansluitingen voor en transport van gas en elektriciteit, de contracten van Continuon en de kansen en beperkingen van WKK (warmtekracht-koppeling)-toepassingen. De bijeenkomsten vinden in een drietal regioâs plaats op verschillende data in oktober en november. U kunt zich vóór 13 oktober a.s. inschrijven.

Doel van de bijeenkomst

Het doel van de bijeenkomst is tuinders te informeren over de rol die de netbeheerder speelt in het energietransport aan tuinders en in de uitwerking van innovaties in de glastuinbouw, zoals energieproducerende kassen. Ook maken de deelnemers kennis met verschillende mogelijkheden om de gewenste energietoevoer op een kostenefficiënte manier te regelen. Het gaat hier vooral om speciale contracten voor die dagen waarop het gasverbruik extra groot is, zoals bij het stomen.

Plaats Datum
Tijdstip

Bleiswijk 23 oktober 2006 17.30 â 21.30 uur (inclusief buffet)

Bleiswijk 25 oktober 2006 17.30 â 21.30 uur (inclusief buffet)

ât Harde 30 oktober 2006 17.30 â 21.30 uur (inclusief buffet)

Aalsmeer 1 november 2006 17.30 â 21.30 uur (inclusief buffet)

Voor meer informatie over de bijeenkomst, het programma en inschrijven, kunt u kijken op: www.continuon.nl/bijeenkomsten of neem contact op met Ivo Bennenk, E ivo.bennenk@continuon.nl

Donderdag 28 september 2006

Zoeken
Gerelateerde Artikelen

Helaas heeft uw zoekopdracht niet tot het resultaat geleid. Probeert u anders