Provincie Zuid-Holland

Reparatie rotonde Numansdorp

Van maandag 23 oktober tot vrijdag 27 oktober wordt gewerkt aan het middeneiland van de rotonde Numansdorp op de kruising van de provinciale wegen N 487 en N 488. Daarom kan het verkeer niet volledig gebruik maken van de rotonde en wordt het verkeer gedeeltelijk omgeleid over omliggende wegen.

De bestrating van het middeneiland is niet meer zo als het moet zijn. De schampblokken en basaltblokken moeten vervangen worden en het straat- en asfaltwerk opgeknapt.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden zijn alle omleidingen met borden aangegeven. Op de rotonde kan alleen op drie van de vier kwarten rechtsaf worden afgeslagen. Het rechtsafverkeer uit Klaaswaal en alle 'rechtdoor' en 'linksaf'verkeer uit de andere richtingen wordt omgeleid. Verkeer vanuit Numansdorp met bestemming Klaaswaal en A 29 wordt omgeleid over de rotonde Marconistraat. Verkeer vanaf de Energieweg, rotonde Marconistraat en Klaaswaal met bestemming A 29 wordt omgeleid over de Groene Kruisweg. Verkeer vanaf de Energieweg en rotonde marconistraat met bestemming Numansdorp wordt omgeleid over de Wethouder van der Veldenweg. Verkeer vanaf de A 29 met bestemming Energieweg en Klaaswaal wordt eveneens omgeleid over de Wethouder van der Veldenweg in tegengestelde richting.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 66 22