Time : 09:30:00
Date : 20 October 2006
Sender Name: Ironyx

Nacht van de student stunt !
Nacht van de Student 2006: Grootste buis voor free ticket

De Belgische promotors Ironyx, die op woensdag 25 oktober aanstaande de achtste editie van het het evenement Nacht van de Student organiseert in de zeven bekendste clubs van Antwerpen, lanceert het feest met een grote stunt op maandag 23 oktober.

Die middag worden studenten vanaf 12u. uitgenodigd hun grootste buis van de voorbije jaren binnen te brengen bij Fish 'n Chips in de Kammenstraat. De 100 meest spectaculaire buizen ontvangen meteen een free ticket voor het gebeuren van 25 oktober. Studenten zonder buizen (if any existing) of eerstejaars die erin geslaagd zijn door te stromen naar het hogere niveau mogen een door hun ouders ondertekend rapport van het voorbije jaar meebrengen. Enige creativiteit in buis of rapport is aangewezen.
Nacht van de Student trekt elk jaar zo'n 15.000 jongeren die met één ticket de feestelijke tour kunnen doen van de deelnemende uitgaanslocaties. Die locaties zijn Café d'Anvers, Red & Blue, Petrol, De Cinema, Stereo-Sushi, Bonthuys en Cafe Capital. In elke locatie wordt een ander muziekgenre gespeeld dat word ingevuld met nationale of internationale topartiesten uit de desbetreffende muziekstijl. Op deze manier vindt elke student op dit muzikaal pallet makkelijk zijn favoriete smaak terug. Het evenement is meteen één van de grootste feesten voor de complete Antwerpse studentenwereld na de start van het academiejaar.

Kaarten kosten 10 euro exclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar bij de filialen van Fnac en de deelnemende studentenclubs.

Meer informatie via

www.nachtvandestudent.be