Politie Zeeland


---


W-2808-2006 Aanrijding in Grijpskerke
Op de Hogelandseweg vond maandag om 13.20 uur een aanrijding plaats.
Een 43-jarige motorrijder, waarvan de woonplaats niet bekend is, schrok waarschijnlijk van een auto die op de oprit van een woning stond en week uit naar links. Daar kwam hij in botsing met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 52-jarige vrouw uit Garderen. De motor en de auto raakten beschadigd.

W-2809-2006 Doorrijder na aanrijding, Middelburg
Op de kruising Langevieleweg / De Ruyterstraat werd maandagmiddag een 16-jarige scooterrijdster uit Arnemuiden aangereden door een onbekende automobilist(e).
Het meisje reed over de Langevieleweg in de richting van de Langevielesingel. Op de kruising werd zij gesneden door de van rechts komende onbekende bestuurder. Het meisje kwam ten val en liep schaafwonden op aan haar hand, arm en knie. De scooter raakte beschadigd. De onbekende automobilist(e) is na de aanrijding doorgereden. Twee onbekend gebleven getuigen hebben hulp verleend aan de scooterrijdster. De politie verzoekt deze twee personen en eventuele andere getuigen zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.

W-2810-2006 Diefstal vrachtauto in Middelburg
Afgelopen weekend werd van een bedrijfsterrein aan de Kleverskerkseweg een vrachtauto gestolen.
Het betreft een gele vrachtauto, merk Ginaf, type M 4446-TS. Kenteken BH-GT-52. De juiste waarde van de auto is niet bekend.

O-2811-2006 Aanrijding in Kapelle
Maandag om 17.00 uur vond op de Vierwegen ter hoogte van de afslag naar de A58 een aanrijding plaats.
Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de Vierwegen, komende uit de richting van 's-Gravenpolder. Ter hoogte van de afslag naar de A58 sloeg hij linksaf en liet hierbij een in dezelfde richting rijdende 32-jarige bestuurder uit dezelfde gemeente niet voorgaan. Beide auto's raakten beschadigd.

O-2812-2006 Bedrijfsinbraak in Rilland
Afgelopen nacht werd ingebroken in een bedrijf aan de Nieuwe Dwarsweg.
Er werden een onbekend geldbedrag en assimilatielampen gestolen. Hoeveel lampen er in totaal weggenomen werden en de waarde daarvan, is niet bekend.

O-2813-2006 Aanhouding in Oud Vossemeer
In Oud Vossemeer werd maandag om 16.25 uur een 21-jarige vrouw uit de gemeente Tholen aangehouden wegens het vernielen van een autoruit.
De oorzaak ligt in de relatiesfeer. De vrouw is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

W-2814-2006 Brand in Middelburg
Op de eerste verdieping in parkeergarage de Geere in de Kalverstraat is maandagmiddag brand ontstaan in een daar geparkeerde personenauto.
De garage werd ontruimd en de brand werd door de brandweer geblust.


---- --