Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

16-10-2006
Controlcommissie en Informerende bijeenkomst raad op 24 oktober 2006

De avond is als volgt ingedeeld:
19.30 uur: Controlcommissie
20.00 uur: Informerende bijeenkomst raad

De agenda voor de Controlcommissie is als volgt:
· Spreekrecht derden

· Vaststelling agenda

· Ingekomen stukken en mededelingen

· Bestuursrapportage mei t/m augustus 2006 (vaststelling begrotingswijziging 2006)

· Rondvraag

De agende voor de Informerende bijeenkomst is als volgt: "Bestemmingsplan Kom Eersel", presentatie door de heer J. van Rijen, teamcoördinator Ruimte.

In verband met de verbouwing van het gemeentehuis vindt de informerende bijeenkomst plaats in sociaal-cultureel centrum "De Muzenval", Dijk 7 te Eersel.
De agenda's voor deze vergaderingen liggen ter inzage in de dorpshuizen van D uizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum "de Muzenval" in Eersel en in de hal van het gemeentehuis. Personen, die geen lid zijn van een commissie, kunnen in een openbare vergadering van de commissie gezamenlijk gedurende dertig minuten het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Over deze onderwerpen kan niet meer worden ingesproken tijdens de besluitvormende raadsvergadering. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord.
Personen, die gebruik wensen te maken van het spreekrecht, doen daarvan mededeling aan de griffier uiterlijk de dag voorafgaand aan de vergadering vóór 12.00 uur. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden bij de griffiesecretaresse, mevrouw A. Busio-Spruit, telefoonnummer 0497-531323 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl Informerende bijeenkomsten van de raad zijn openbaar, er bestaat echter geen mogelijkheid tot inspreken. In informerende bijeenkomsten kunnen wethouders, ambtenaren en genodigden informatie verstrekken over de geagendeerde onderwerpen, zodat raads- en commissieleden zich goed kunnen voorbereiden op een raadsvergadering.