FNV

Datum
20 oktober 2006
Onderwerp
Kinderopvang-ontbijt met politici in Haagse crèche

FNV presenteert plan kinderopvang tussen de baby's

Hoe kunnen we de opvang van ons nageslacht zo organiseren, dat de kinderen er wijzer van worden en tegelijkertijd de arbeidsparticipatie toeneemt? Een antwoord op die vraag geeft de FNV volgende week dinsdag bij de presentatie van haar nota Kinderopvang. De nota wordt tijdens een ontbijt op het Haagse kinderdagverblijf 't Ezeltje aangeboden aan de woordvoerders van CDA, VVD, PvdA, GroenLinks en SP.

Fototip:
Er zijn 60 kinderen en 15 leidsters aanwezig. De kinderen dragen een FNV-T-shirtje met de tekst 'VANG MIJ OP!'. Ook krijgen ze een kleurplaat met dezelfde tekst voor een kleurwedstrijd. Het ontbijt wordt gehouden met de wat grotere kinderen. De kleintjes zijn in hun eigen ruimte. De FNV biedt het ontbijt aan.

De nota wordt tijdens het ontbijt aangeboden door Wilna Wind (federatiebestuur FNV) aan Mirjam Sterk (CDA), Mariëtte Hamer (PvdA) , Naïma Azough (Groen Links) en Arda Gerkens (SP). De VVD is nog op zoek naar een woordvoerder, wellicht Arno Visser.

U bent van harte uitgenodigd om presentatie en ontbijt bij te wonen.

Het ontbijt vindt plaats a.s. dinsdag 24 oktober tussen 9.00 en 10.00 uur in Kinderdagverblijf 't Ezeltje, Bezuidenhoudseweg 91 te Den Haag.

Meer informatie: FNV Voorlichting, Harrie Lindelauff 020 - 58 16 552