Ingezonden persbericht


Persbericht Radio.NL

Tien jaar lang medianieuws op Radio.NL

De populaire mediasite Radio.NL bestaat dinsdag op de kop af 10 jaar. Wat eind 1996 is begonnen als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot de marktleider van Nederland op het gebied van medianieuws. Dagelijks lezen vijftig duizend (unieke) bezoekers het laatste medianieuws op Radio.NL.

Dat was op 24 oktober 1996 wel anders. Martin Slijper begon toen officieel een website over radio onder de naam RadioWereld waar hij als hobby toen al twee jaar lang mee bezig was. 'Af en toe wat leuke radio nieuwtjes en veel linkjes naar radiostations en alles wat er mee te maken heeft', daar begon het allemaal mee. Een leuk idee, dat tegen alle verwachtingen in, is uitgegroeid tot de beste bekeken website over de media, met elke minuut van de dag het laatste nieuws over media en entertainment.

In 2001 verdween de naam RadioWereld van de voorgrond en maakte plaats voor Radio.NL. Schrijvers, verslaggevers, correspondenten en andere vrijwillige medewerkers zijn nu dagelijks in de weer om het laatste nieuws het eerst te brengen via www.radio.nl. Martin Slijper: 'Tien jaar geleden was het een leuke hobby. Maar deze hobby werd één grote verslaving. Dagelijks het laatste medianieuws brengen wat door veel bezoekers gewaardeerd wordt als de nieuwsbron voor de media is het leukste wat er is.'

Voor meer informatie kunt u contact opnemen Martin Slijper, eigenaar Radio.NL Tel: 0313 - 42 02 45
www.radio.nl

Radio.NL houdt dagelijks 50.000 lezers op de hoogte. Dus hebt u iets te melden op Mediagebied, meld het ons meteen.