AutoRai

Kia lanceert vernieuwde website: www.kia.nl

(10/24/2006)
Het Internet, en dus ook een informatieve website, is tegenwoordig een onmisbare âtoolâ in de voorlichting aan consumenten en geïnteresseerden. Door de succesvolle groei van de Kia organisatie in ons land en haar ambities om die progressie onverminderd voort te zetten, ontstond de noodzaak om de website ingrijpend te wijzigen. Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland: âMet de lancering van de vernieuwde website www.kia.nl onderstrepen wij het toenemende belang van het informatiekanaal Internet in onze klantcommunicatie. Daarnaast kunnen onze klanten er ook terecht voor informatie over service en onderhoud.â

Internationaal webdesign
De nieuwe Kia website, gebouwd door Booleanpark Interactive Agency, is volledig vormgegeven in de internationale huisstijl, maar waarbij rekening is gehouden met de Nederlandse marktsituatie. De nieuwe site biedt de bezoeker mogelijkheden voor elke fase van de zogenoemde âautolevenscyclusâ en hij of zij kan zichzelf zodoende oriënteren op het kopen van een nieuwe of gebruikte Kia. Maar ook kan de Kia rijder er terecht voor informatie over zijn/haar auto met betrekking tot service en onderhoud.

De nieuwe Kia site is zeer toegankelijk en volledig. De bezoeker vindt er uitgebreide informatie, variërend van modelinformatie tot Kia services en nieuws. De hoeveelheid informatie is echter overzichtelijk gehouden in een toegankelijk hoofdmenu. De nieuwe site is onderhoudsvriendelijk dankzij een geavanceerd content management systeem, waardoor de informatievoorziening uiterst actueel is en blijft.

Toekomst
De succesvolle groei van de Kia organisatie en haar verdere ambities met het Internet betekenen dat de nieuwe website ook in 2007 verder ontwikkeld zal worden. Volgend jaar zal onder andere een lease calculator aan www.kia.nl toegevoegd worden en zal ook de MijnKia website (www.mijnkia.nl) vormgegeven worden in de internationale web huisstijl.