Wit

De witte tanden hype bereikt nu ook de Gouden Kooi, miljonairs krijgen een stralend witte glimlach

Amsterdam, dinsdag 24 oktober 2006: In de reality live soap De Gouden Kooi worden de miljonairs op hun wenken bediend. In al die luxe mogen witte tanden natuurlijk niet ontbreken. Het bedrijf WIT zal, op woensdag 24 oktober 2006 van 14.00 uur tot 20.00 uur, op locatie de miljonairs in slechts 1 uur een prachtige witte lach gaan geven. De behandelingen kunnen live bekeken worden op talpa.tv.

David Pinto, Brand Manager WIT(r): 'Zoals te zien is op onze website www.wit.nl, vonden al veel bekende Nederlanders hun weg naar onze winkel. Wij zijn verheugd dat met onze hulp ook de miljonairs van De Gouden Kooi een mooie witte glimlach zullen krijgen.'

Over WIT(r):
WIT(r) heeft 2 lifestyle winkels waar men tussen het winkelen door naar binnen kan lopen om een WIT behandeling te ondergaan. Na slechts 1 uur is er een resultaat bereikt van gemiddeld 9 tinten wittere tanden. WIT(r) staat voor deskundigheid en professionaliteit in een ontspannen omgeving. Vooraf een afspraak maken is bij WIT(r) niet noodzakelijk. Naast vestigingen in Amsterdam en Rotterdam zullen volgend jaar ook vestigingen in Den-Haag, Utrecht en Maastricht geopend worden.

Over de Gouden Kooi:
In het programma van Talpa nemen tien geselecteerde kandidaten hun intrek in een waanzinnig vrijstaand huis. En dat huis, dat is gegarandeerd voor één van hen....hypotheekvrij! Het huis is volledig ingericht en van alle luxe voorzien. Een huis dat voor de gemiddelde Nederlander onbetaalbaar is. Een echt droomhuis!


---

Noot voor de redactie,