Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Slimme routesuggesties Sunny Cars helpen autohuurder via het internet

Nieuw-Vennep, oktober 2006 - Sunny Cars, in Nederland marktleider in autoverhuur voor de vakantiemarkt, doet heel veel meer voor autohuurders dan alleen het verhuren van een auto. Behalve de gratis via de website te downloaden Sunny Guides biedt Sunny Cars routesuggesties met adviezen voor de boeiendste en interessantste plaatsen op alle vakantiebestemmingen.

Aan de routesuggesties op de Nederlandse website van Sunny Cars (www.sunnycars.nl) is onder het kopje 'Tours & Tips' zojuist een aantal nieuwe tochten toegevoegd op Kreta, Corfu, Gran Canaria, Madeira en Andalusië. De adviezen zijn gemaakt door ervaren reisadviseurs en reisjournalisten die de hotspots van de vakantielanden met handige en heldere routebeschrijvingen toegankelijk maken. De routes leiden de toerist langs de fraaiste bezienswaardigheden en leukste plekjes. Ideaal dus voor de individueel ingestelde vakantieganger die bij voorkeur zelf op pad gaat en liever zelf een eigen route uitstippelt.

Zo is er bijvoorbeeld door Andalusië een bijna 900 kilometer lange rit uitgezet over de rollende heuvels en door fraaie olijfgaarden met natuurlijk ook oog voor oer-Spaanse verschijnselen als tapas, sherry en de melancholische dansmuziek flamenco. Op Kreta zijn er adviezen over authentieke dorpjes en antieke opgravingen. Voor Corfu zijn er tips over mooie dorpjes, kloosters en de hoogste berg van het eiland. En ter informatie: Sunny Cars werkt hard aan uitbreiding van de routesuggesties.

Suggesties in Griekenland en Spanje
Sunny Guides-boekjes geven praktische informatie zoals feestdagen en openingstijden, maar bevatten ook een woordenboekje met handige woorden voor autohuur, de verkeersregels, de eerste hulp bij pech onderweg of een schadegeval en interessante toeristische tips. Dankzij het handzame formaat kan het boekje gemakkelijk in de handtas, broekzak of handschoenenvakje worden meegenomen. De gratis landengidsjes zijn beschikbaar voor Australië, Canada, Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal, Spanje, USA en Zuid-Afrika. Ook onder het kopje 'Tours & Tips' op de Nederlandse website van Sunny Cars (www.sunnycars.nl) zijn de boekjes te downloaden. Met een eenvoudige handleiding in vier stappen zijn de Sunny Guides snel in elkaar te zetten. Handzaam, simpel en gemakkelijk.

Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product dat wordt aangeboden voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. De in Nieuw Vennep gevestigde broker is marktleider in Nederland en daarnaast ook actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur.