Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Toshiba beste notebookfabrikant met meest innovatieve notebook

Breda, 24 oktober - Afgelopen vrijdag won Toshiba Information Systems Benelux de award voor de 'beste notebooks' tijdens de Hardware.Info Awards 2006 in de Amsterdam RAI. Lieven de Meester, Communications Marketing Manager Benelux, ontving de award uit handen van Koen Crijns, hoofdredacteur van Hardware.Info. Toshiba versloeg hiermee zeven andere genomineerden. De winnaar van de award werd gekozen door lezers van Hardware.Info Magazine en Hardware.Info die hun stem konden uitbrengen op de website van Hardware.Info. Toshiba beschouwt deze prijs als uitermate belangrijk omdat hij toegekend werd door notebookgebruikers zelf. Volgens de awardwinaar zijn zij de aangewezen personen om de gebruiksvriendelijkheid, design en het streven naar kwaliteit te beoordelen en te belonen.

Ook tijdens de award-uitreiking van het Hotspot Innovation Event, dat gisteren plaatsvond in de Thalia Lounge te Rotterdam, viel Toshiba in de prijzen. Tijdens een avondvullend programma werden negen awards uitgereikt voor de meest innovatieve prestaties en producten. De prijs voor 'meest innovatieve notebook' ging naar Toshiba voor de Qosmio G30; de complete entertainmentnotebook en de eerste notebook met een geïntegreerde HD-DVD speler. De winnaars werden gekozen door een vakkundige en onafhankelijke jury, waaronder een vooraanstaand marketingbureau, een technologie-onderzoeksbureau, een directeur van een retailketen, de directeur van distributeur Revah European en de hoofdredacteur van Hotspot Retail.

"Het belang van notebooks binnen de PC-markt groeit nog steeds," zegt Dirk Thomaere, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. "Toshiba wil, als belangrijke speler, zich differentiëren van de andere fabrikanten door geen commodity-producten te leveren. Maar dankzij onze grote aandacht voor kwaliteit, de grote investering in onderzoek en ontwikkeling en ons oog voor design zijn wij in staat om voor een unieke ervaring te zorgen. Het winnen van de awards onderstreept dit eens te meer. "

Lieven de Meester, Communications Marketing Manager Benelux, nam afgelopen vrijdag de award voor 'beste notebooks 2006' in ontvangst tijdens de Hardware.Info awards.

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, leverancier van portable computers. Voor meer informatie zie www.computers.toshiba.nl.

Het moederbedrijf, Toshiba Corporation, nummer 8 op de wereldranglijst van computer en elektronica bedrijven, is toonaangevend fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten, medische apparatuur en power systems. Integratie van de betreffende divisies verzekert het bedrijf van een positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 161.000 medewerkers en de jaaromzet bedraagt ruim 54 miljard US$ (2005).