Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten Bergen op Zoom (24/10)

BERGEN OP ZOOM, 24 oktober 2006

Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
DINTELOORD: Een 36-jarige inwoner van Dinteloord is maandagavond door de politie aangehouden omdat hij even daarvoor de dochter van zijn vriendin zou hebben mishandeld. De mishandeling vond plaats in de woning van het slachtoffer. De man is voor verhoor ingesloten en dinsdag inverzekering gesteld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie.

Politie neemt aangifte op van vernieling
ROOSENDAAL: Een schilder heeft dinsdag bij de politie melding gemaakt van het feit dat zijn schilderwerk was vernield. De man was aan het werk om de aanwezige graffiti te verwijderen van de muur van een supermarkt aan de Philipslaan. Terwijl het werk nog nat was heeft een vandaal de muren weer voorzien van graffiti en kon de schilder weer opnieuw beginnen. De eigenaar van de supermarkt heeft aangifte gedaan bij de politie.

Politie houdt snelheidscontrole
OUD GASTEL: De politie heeft dinsdag tussen 08.30 en 14.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Provinciale weg S8. In totaal passeerden 3122 bestuurders de controle waarbij er 14 de maximum snelheid van 80 km per uur overschreden. Zij krijgen hiervoor een bekeuring thuisgestuurd.

Auteur: Nicolette Bovenhorst