2e persbericht van dinsdag 24 oktober 2006

Eindhoven, 24-10-2006 o Berichten uit de regio

Bergeijk: Diefstal uit woning

Tussen dinsdag 00.30 uur en 7.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Vlijst. Uit de woning werden enkele tientallen euros en een sleutelbos weggenomen met hieraan autosleutels. De achterdeur werd opengebroken om binnen te komen. De auto, een blauwe Opel Zafira met het kenteken 68-RX-NJ, werd meegenomen.

Bladel: Diefstal auto

Tussen dinsdag 6.30 uur en 8.15 uur is een auto gestolen vanaf een parkeerplaats aan het Helmkruid. Het gaat om een metallic grijze Volkswagen Transporter met het kenteken 03-BB-GH.

Deurne: Politie zoekt getuigen

Zondagavond rond 20.30 uur zou een oudere man in joggingbroek en met petje op onzedelijk gedrag hebben vertoond op het Stationsplein. Hij zocht toenadering met jongens tussen de 14 en 16 jaar. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, neem dan contact op met de politie in Deurne via tel. 0900-8844.

Liessel: Politie lost schot na inbraak

Dinsdagochtend rond 4.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat werd ingebroken bij een bedrijf aan de Hoofdstraat. Toen de agenten in de Hoofdstraat aankwamen gingen de verdachten er vandoor. Zij wilden wegrijden in een personenauto. De agenten probeerden dat te voorkomen en hen aan te houden. De politie loste daarbij een schot. Niemand raakte gewond. De verdachten konden met de auto vluchten en na een achtervolging reden zij zich vast in een zandpad tussen de Eikenlaan en het Leegveld. Zij gingen er te voet vandoor en wisten te ontkomen. De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de inbraak. Ook het schietincident zal onderzocht worden.

Valkenswaard: Politie zoekt getuigen

Maandagochtend rond 10.00 zou op de John F. Kennedylaan een 15-jarige jongen uit Valkenswaard tegen zijn wil zijn meegenomen in een auto. De jongen fietste over de John F. Kennedylaan en stopte om een mankement aan zijn fiets te bekijken toen hij van achter werd vastgegrepen en werd meegenomen in een donkerkleurig busje. Rond 10.40 uur wist de jongen te ontsnappen op de Kempischebaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, neem dan contact op met de Recherche in Valkenswaard op 0900-8844.