Samas NV

Persbericht

GEVOEL VAN PRIVACY EN GEBORGENHEID DOOR WANGWERKPLEKKEN `WHAT'

Samas introduceert What-wangwerkplekken

Nieuwe werkplek met stoere én geborgen uitstraling

HOUTEN ­ 24 oktober 2006 Strak, chique, stoer, geborgenheid en privacy. Dit zijn kernwoorden die van toepassing zijn op de nieuwe wangwerkplekken van kantoorinrichter Samas. Vandaag toont Samas haar What werkplekken voor het eerst aan een Europees publiek op de internationale meubelvakbeurs Orgatec. De nieuwe werkplekken zorgen voor een `eiland van rust en klasse', ook in grote open ruimtes.

De werkplek What geeft iedere werkruimte een strakke en chique uitstraling. Door het gebruik van de zogenaamde stalen wangen leveren deze werkplekken vooral in grote open ruimtes een gevoel van privacy en geborgenheid. Deze beleving wordt nog eens versterkt door de optioneel leverbare houten panelen die voor extra geborgenheid zorgen, ook wanneer de bladen in verschillende hoogtes zijn ingesteld: de panelen zorgen voor visuele rust in de ruimte.

De stalen wangen hebben een robuuste dikte van 50 mm en zijn 80 cm diep. De hoogte is afgestemd op de verrijdbare ladeblokken uit het Samas Storage-assortiment zodat bij gecombineerd gebruik de rustige belijning van de werkplek behouden blijft.

Bladen zijn er in twee uitvoeringen: overhangend uit één stuk en opgedikt. De overhangende bladen zijn 22 mm dik en vormen een mooi contrast met de robuuste wangen. De opgedikte bladen hebben dezelfde dikte als de wangen, wat het meubel juist een stoere uitstraling geeft.

Specificaties:
· Stalen wangen 50 mm dik
· Overhangende bladen 22 mm dik
· Opgedikte bladen 50 mm dik (optioneel met privacy panelen)

· Hoogte-instelbaar
· Hoogteverstelbaar van 62 tot 85 cm d.m.v. slinger of elektrisch

What is ontworpen door Samas-ontwerper Marck Haans. De producten zijn verkrijgbaar via Samas verkoopvestigingen en een netwerk van Samas Partners en geselecteerde dealers.

061024_What_oktober 2006_persbericht.doc 2/2


Noot voor de redactie,