Generali

Generali introduceert nieuwe offertesoftware bij LevensloopLijn

Generali introduceert nieuwe offertesoftware bij de Generali LevensloopLijn. Met de nieuwe software krijgt het intermediair een geavanceerde tool in handen om snel en gemakkelijk te offreren. Voordelen van een levensloopregeling voor de werkgever én werknemer worden hiermee nog inzichtelijker gemaakt. Levensloop is het eerste totaalproduct dat Generali uitbrengt op basis van GTV-X, een geheel nieuwe opzet van de Generali software, waarin ook andere producten zullen worden ondergebracht.

De voordelen

De belangrijkste voordelen van de nieuwe offertemodule Levensloop zijn:

* Voor de werkgever:
Inzicht in kosten op contractniveau, eenvoudig vaststellen van de werkgeversbijdrage en levensloop als onderdeel van het totale pensioenbeleid.

* Voor de werknemer:
Kosten bij deelname aan Generali LevensloopLijn worden inzichtelijk gemaakt door de
loonstrooksimulatie, levensloopberekening als onderdeel van het pensioenadvies.

* Voor het intermediair:
Levensloopberekening als integraal onderdeel van het totale pensioenadvies, elektronisch aanvraag versturen en dossiers opslaan, automatische update van de software via internet.

In de toekomst zal Generali meerdere offertemodules beschikbaar stellen die uiteindelijk de huidige versie van GTV zullen vervangen.

Service voor het intermediair

Het intermediair kan de Generali LevensloopLijn, naast de nieuwe software, aanbieden aan de hand van een aantal nieuw ontwikkelde communicatiematerialen, zoals een brochure, een productkaart en een stappenplan implementatie Generali LevensloopLijn voor de werkgever. Daarnaast is via Generali's website voor het intermediair, www.generaligis.nl, de benodigde documentatie te downloaden.

Publicatiedatum: 23-10-2006

© Generali verzekeringsgroep 2006