Ingezonden persbericht


Stormloop op inschrijvingen groet uit schoorl run

De trend die bij alle Nederlandse grote loopevenementen is ingezet, massale toeloop van deelnemers, is ook van toepassing op de Groet Uit Schoorl Run. De inschrijving, die nog maar enkele weken geleden opengesteld is, loopt storm. Er zijn nu al ruim 1.500 atleten die zich hebben ingeschreven voor een van de afstanden (5, 10, 21 of 30 km) die in Schoorl traditioneel gelopen kunnen worden. Voor deze 30e editie op zondag 11 februari 2007 kunnen maximaal 7.500 atleten zich inschrijven. Gezien de massale toeloop verwacht race director Cees Pronk dat de inschrijving eerder gesloten zal gaan worden.

Hoogtepunt van deze 30e editie is uiteraard het ASICS NK 10 km op de weg voor senioren, masters en junioren A. Zullen het opnieuw Lornah Kiplagat en Patrick Stitzinger zijn die hun titel gaan prolongeren? Inmiddels zijn de eerste topatleten vastgelegd voor de komende editie.

Opmerkelijk is ook de grote interesse bij bedrijven om mee te doen aan de Business Run te Schoorl. Schoorl volgt hierin de huidige trend, lopen is een must binnen het bedrijfsleven.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.groetuitschoorl.nl.