Politie Zeeland


---


Z-2823-2006 Aanrijding in Sluis
Op de kruising Helleweg / Rondweg kwamen dinsdag om 13.45 uur een bedrijfsauto en een personenauto met elkaar in botsing.
De bestuurder van de bedrijfauto, een 51-jarige man uit de gemeente Sluis, reed over de parallelweg van de Rondweg, komende uit de richting Sint Anna ter Muiden. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 47-jarige automobilist uit Beernem (B). Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.

Z-2824-2006 Eenzijding ongeval in IJzendijke
Op de N61 vond dinsdag om 07.25 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 34-jarige vrouw uit Breskens reed met haar auto met daarachter een trailer, waarin een paard stond, over de N61, komende uit de richting van Biervliet. De trailer raakte los en belandde in de sloot. Het paard raakte dusdanig gewond dat het door een veearts moest worden afgemaakt. De trailer liep schade op.

Z-2825-2006 Inbraak in schoolgebouw, Sas van Gent
Afgelopen nacht werd ingebroken in een school in Sas van Gent.
De toegang werd geforceerd door het vernielen van een ruit. Er werden een monitor en een radio / cd-speler weggenomen. De waarde is onbekend.

W-2826-2006 Winkeldiefstal, Middelburg
Dinsdag om 14.55 uur werd in een winkel aan de Pottenbakkerssingel een 65-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden wegens winkeldiefstal.
Hij had enkele worsten met een totale waarde van ¬ 10,97 gestolen. De man kreeg een bekeuring en een winkelver een totale waarde van E 10,97 gestolen. De man kreeg een bekeuring en een winkelverbod. De goederen zijn terug naar de eigenaar.

W-2827-2006 Vrouw beroofd van tas in Middelburg
Dinsdag tussen 11.00 en 11.15 uur werd een 85-jarige Middelburgse vrouw op de Zuidsingel in haar woonplaats van haar tas beroofd.
De vrouw kwam, samen met een evenoude plaatsgenote, vanuit de richting van de stad. Op de Zuidsingel werd er aan de tas, die zij in haar hand had, getrokken. Zij viel hierdoor achterover en moest de tas, met daarin een portemonnee met enkele tientallen euro's, loslaten. Door de val raakte de vrouw gewond aan haar pols, hoofd en knieën. De dader verdween met de tas, een schotse ruit in de kleuren rood, groen en wit, in de richting van de Bleek. Het signalement van de dader luidt als volgt: een blanke man tussen de 20 en 25 jaar, normaal postuur, donkerblond haar, zonder gezichtsbeharing. Hij droeg een, vermoedelijk, lichtbruine jas (heupmodel).
De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


---- --